Mi a legbrutálabb szemfesték lemosó?
Figyelt kérdés
Vettem egy új szempillaspirált és hatalmas szerelem. A fekete leves este jött amikor le kellett mosni és a szokásos garnier micellás víz meg se mozdította. Másnap megvettem a nivea kétfázisú szemfesték lemosóját, az se csinált semmit. A spirál tudtommal nem vízálló. Nem akarok lemondani róla, mert még életemben nem voltak ilyen szépek a pilláim, mint most. Kéne valami bombabiztos megoldás, hogyan távolítsam el a festéket esténként anélkül, hogy levakarnám a pilláimat és a bőrt. Csak a szememre kell valami, ami pillanatok alatt oldja a spirált, az arcomra továbbra is a garniert használnám.2023. ápr. 14. 22:05
1/15 anonim válasza:
Nekem a Nivea MicellAir (fekete csomagolású) vize hozott le eddig legkönnyebben mindenféle sminket. A flakonos és a nedves tisztítókendős változata is működik.
2/15 anonim válasza:
Nem a legolcsóbb, de nekem a Lancome Bi-Facil kétfázisú szemsminklemosó vált be a legjobban. Enyhén olajos és a legerősebb vízálló spirálokat is nagyon könnyen leszedi.
3/15 anonim válasza:
Az én arcomon a sminket a sima micellás víz meg se mozdítja, viszont az olajos lemosók könnyen leoldják.
A legbrutálabb eddig a a Nivea Double Effekt (“kék olajos”) lemosója volt. Az pár mozdulattal eltávolítja a legextrémebb, legvízállóbb sminket is.
4/15 anonim válasza:
Gondolom a szemfesték is lancome,én se tudtam lemosni.Amúgy a clinique take the day off balzsam elég jó
5/15 anonim válasza:
Azt esetleg szabad megkérdezni melyik ez a spirál?
És hogy a kérdésre is válaszolak: nekem a kétfázisú lemosó bevált, talán Garnier.
6/15 A kérdező kommentje:
Loreal telescopic lift
2023. ápr. 18. 06:20
7/15 anonim válasza:
Engem is érdekelne melyik spirál ez
8/15 A kérdező kommentje:
Az elmúlt napokban kikészült a szemem körüli bőr. Ehhez a kétfázisú krva kevés. Ide minimum valami atomrobbantó olajos balzsam kell. Azokkal meg az a baj, hogy durván komedogének tudnak lenni (amelyik meg nem az, az valószínűleg nem is ér semmit). Vicc az egész. Kezdem úgy érezni, hogy ennyit nem ér az egész. Azért, ha valakinek van egy jó ötlete vagy tud egy szuper szemfesték lemosót ne tartsa magában.
2023. ápr. 18. 06:30
10/15 A kérdező kommentje:
Végig olvastam. De sajnos ezek közül egyedül a clinique tudna megbirkózni vele, az meg nekem pattanásokat okoz sajnos (pedig szép a bőröm).
2023. ápr. 18. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!