Hogyan és mivel fixáljam az alapozót szemfestéket hogy tartós legyen?
Primer(ez egy szilikonos krém/bázis arcra) erre jön az alapozó. A szemet is szükséges alapozni, de arra jó egy korrektor is(pl catrice camouflage tégelyes korrektor).
Ha kontúrozashoz krémes terméket használsz akkor az megy az alapozora, ha port, akkor púder és utána a kontúr es/vagy pirosito. Megcsinalod a szemed is, szádat és végül sminkfixáloval tudod még bombabiztosabba tenni.
Amúgy YouTubeon rengeteg videó van a sminkelesrol és mutatnak be termékeket is. Sokkal egyszerűbb azokat megnezni, mint leirni.
Előző vagyok, én ezt használom, de más marka is van ha az jobban tetszik. Nézd meg a véleményeket az okdalon
A makeup Primer-ek közül nekem Nivea volt. Nagyon kevés kellett belőle. Azt már nem gyártják, de ezen az oldalon ezek közül is válogathatsz.
Egy nagyon amatőrek nem ajánlok prirositot és kontúr egy fontos eseményre. Szerintem maradjon az alapoknál mert ha elrontja a fényképen így fog kinézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!