Lányok! Ti karácsonykor a natúr vagy az erősebb vonalat képviselitek smink terén?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom, hogy a fehér/bézs színű vagy bronz színű szemfestékemet használjam karácsonykor.
Melyik a "karácsonyibb"?
2020. dec. 23. 18:48
A kérdező szavazást indított:
Natúr vonal (fehér/bézs)
Erősebb vonal (bronz)
Mindegy, amilyen a ruhádhoz illik
35 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem hordok sminket. Karácsonykor sem
2/7 anonim válasza:
Erősebb, színes sminket készítek. De nem csak karácsonykor, én mindig.
3/7 anonim válasza:
Én szerintem valami natúrt fogok, amin kevésbé látszik ha elmaszatolódik bejgli zabálás közben.
4/7 anonim válasza:
Általában a ruhámhoz készül a sminkem, de inkább a smink natúr és visszafogott mint a ruhám, viszont a poros rúzs mindig fix.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. dec. 23. 20:08
6/7 anonim válasza:
Karácsonykor minden féle képpen csillogás! Ragyogás! Hisz ünnep 😁 ja és piros rúzs is erős szemsminkhez bele fér!
7/7 anonim válasza:
Én ünnepi alkalmakkor kiélem magam, és erősebb sminket készítek. A karácsony is ilyen alkalom.
(Persze néha hétköznapokon is kipróbálok feltűnő sminkeket, mert imádok kísérletezni, de azért a tescoba csak nem rakok fel full sminket...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!