Hogy sminkeljek, hogy a téli pára és a maszk miatt ne mázolódjon el rajtam minden? Semmilyen szemfestés nem állja!
Figyelt kérdés
Ez borzasztó. Hiába használok vízálló szempillaspirált, mióta maszkot kell használni a téli hideg és a maszkbol felszálló meleg pára miatt teljesen szétmázolódik a szemfestékem. Próbáltam, hogy csak szemceruzát használok, az nem mázolódik, egyszerűen csak eltűnik rólam 1-2 órán belül.
Nyáron is van pára de az más. Csak most télen lett ez ilyen kezelhetetlen.
Átlagos minőségű sminkeket használok, legallábbis maszk nélkül elég jól bírja a strapát. Mit csináljak?
2020. dec. 14. 10:55
1/1 anonim válasza:
Vegyél jobb minőségű termékeket. Én csak profi sminkcuccokat használok, nekem nincs ilyen problémám. Legalább egy szempillaspirálra megérné kiadni pár ezer forinttal többet. Esetleg egy NYXet próbálj ki, ha nem szeretnél sok pénzt kiadni rá, szempillaspiráljukat még pont nem próbáltam, de jó termékeik szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!