Tudtok olyan szempillaspirálról, ami nem pereg le?
Figyelt kérdés
Eddigi összes ( akár nagyon márkás, drága) spirálom lepergett a szemem alá, és úgy néztem ki, mint akinek bemostak.Keresek olyat, ami nem pereg le, nem csomós, esetleg nagyobbnak is látszik, de a legfontosabb, hogy ne peregjen le.Köszi a segítséget előre is. :)2017. dec. 27. 16:57
1/5 anonim válasza:
Tom Fordot próbáld ki, ha az ár nem számít. Egyszer benne aludtam, és még akkor sem mosódott el. Nem is festék állagú, inkább vmi filmszerű réteg, kegyetlen jó minőség.
2/5 anonim válasza:
Nekem és több barátnőmnek is bevált a maybelline lash sensational vízálló verziója.
3/5 anonim válasza:
Maybelline Great Lash zöld-rózsaszín csomagolás.
A legegyszerűbb szempillaspirál,1200 Ft körül van. Számomra legtökéletesebb:abszolút natúr a végeredmény,viszont nagyon látványos. Tartósság 5*,nekem még nem potyogott. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. dec. 28. 01:05
5/5 anonim válasza:
Nekem egy se pereg le, na jó, minimálisan, de azt meg leseprem!!!! Pink Pandán rendelhetsz GET BIG LASHES márkájút, az nagyon jó szokott lenni!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!