Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tudtok olyan szempillaspirálró...

Tudtok olyan szempillaspirálról, ami nem pereg le?

Figyelt kérdés
Eddigi összes ( akár nagyon márkás, drága) spirálom lepergett a szemem alá, és úgy néztem ki, mint akinek bemostak.Keresek olyat, ami nem pereg le, nem csomós, esetleg nagyobbnak is látszik, de a legfontosabb, hogy ne peregjen le.Köszi a segítséget előre is. :)

2017. dec. 27. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Tom Fordot próbáld ki, ha az ár nem számít. Egyszer benne aludtam, és még akkor sem mosódott el. Nem is festék állagú, inkább vmi filmszerű réteg, kegyetlen jó minőség.
2017. dec. 27. 17:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem és több barátnőmnek is bevált a maybelline lash sensational vízálló verziója.
2017. dec. 27. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Maybelline Great Lash zöld-rózsaszín csomagolás.

A legegyszerűbb szempillaspirál,1200 Ft körül van. Számomra legtökéletesebb:abszolút natúr a végeredmény,viszont nagyon látványos. Tartósság 5*,nekem még nem potyogott. :)

2017. dec. 27. 20:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. dec. 28. 01:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy se pereg le, na jó, minimálisan, de azt meg leseprem!!!! Pink Pandán rendelhetsz GET BIG LASHES márkájút, az nagyon jó szokott lenni!!!!!!!!!!
2018. jan. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!