Szerintetek milyen smink illene a szememhez? 18L (kép linkelve)
Nagyon szép a szemed, meg ahogy látom, inkább a természetesség híve vagy, úgyhogy szerintem egy kis szempillaspirál bőven elég hétköznapra, de ha alkalmira gondolsz, akkor pl. valami arany vagy ezüstös nagyon jól állna.
Ha adhatok tanácsot, szerintem inkább a szemöldöködet szedd formára, esetleg nagyon picikét emeld ki, az sokat dobhat.
Nem tudom én barna szemű vagyok amihez kb minden szín jól áll.
A kéknél szerintem amivel nem tudsz mellé lőni a fekete, a barna, kis halvány rózsaszín színek a rose goldig, vékony cicás tusvonal.
Ne agódj majd bele jösz, nézz ilyen sok sminkes tartalmat youtubon én is kb onnan tudom a sminkes tudásom 100% mert anyukám is sminkeli ugyan magát de neki nagyon alap sminkészlete volt mindig is meg a tudása :). Engem komolyabban érdekelt így magamtól tanultam, ott renegeteg tippet találhatsz nagyon részletesen milyen termékeket vegyél stb milyen alap smink készlet kell kezdőknek kék szeműeknek.
Egy dologra figyelj a Talcot nagyon kerüld nézz utána miket okoz, nagyon sok smink tartalmaz ezért nézz utána melyik termékekben nincs csak azokat használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!