Szerintetek milyen fajta tusvonal állna jól a szememhez?
Szóval próbálok gyakorolni, de valahogy mindig így sikerül, és mintha olyan furán állna a szememhez a tusvonal.
Képek:
Nem fura? Szerintetek passzol a szemformámhoz? Ha nem, akkor milyen passzolna?
Egyáltalán nekem milyen szemformám van szerintetek?
(Smink nélkül a szemeim:
Ez attól is függ milyen tusod van, én így szoktam kialakítani:
Aha tudom hol a baj...amikor a szemzúghoz közelítesz tehát befelé ott elég hülyén zárod le a vonalat, eláll a szemed vonalától.
Legalábbis az egyik szemednél.
Meg picit vastagra húzod.
+ valahol olvastam+youtube videón is láttam blogon, hogy csak simán tusvonalat nem húzunk. Kell egy kis festés a szemhéjra nude színnel, a tusvonalat is el kell picit dolgozni.
Ja azt tudom hogy a belső szemzugomnál elrontottam, de már nem volt időm kijavítani, csak teljesen leszedni, és mennem kellett a dolgomra. Szóval azt "ne számítsátok hibának", belül nem szokott olyan lenni, csak most rontottam el.
A problémám a külső oldalnál van.
Milyen nyilacskát? Ezt nem értem. O.o
Egyébként köszönöm a válaszokat!
7-es vagyok
hát na, hogy mondjam... eddig csak ezt a kifejezést hallottam rá, vagy körülírták,hogy húzd ki ott :D
annyi,hogy ettől kisebbnek látszódhat a szem, ha úgy csinálod, de szerintem nem feltétlenül. nekem kifejezetten tetszik, ha így belül is ki van húzva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!