Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a különbség minőségben...

Mi a különbség minőségben pirosító és szemfesték között?

Figyelt kérdés
Porállagnál. Mert találtam pirosítóban olyan árnyalatot, amit mono szemfestékben vadászok. Ráadásul kiadósabb mennyiség, tehát sokáig elég lenne. Nekem nincs szükségem palettákra, csak egy jól eltalált középsötét színű barna árnyaltra. Mire számítsak, ha ezt használom mono szemfesték helyett? Kevésbé lesz tartós, esetleg nem olyan "krémes"? Úgy általánosságban, miért kevésbé jó egy pirosító vagy bronzosító, mint mondjuk egy mono szemfesték transition árnyalatban? Krém bronzosítót próbáltam már szemhéjra, durván begyűrűdött napközben. Porbronzosítót is, de mivel az enyém világos a szememen alig látszik. Ez a barna pirosító, amit kinéztem pedig sötét szín, pirosítónak mindenképp az lenne, csak szemre tudnám elképzelni. Kicsit drágább és félek, hogy megbánom szemfestékként.

2022. nov. 21. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs különbség. Ha tetszik vedd meg és használd a szemedre. Senki nem tiltja és bajod sem lesz.
2022. nov. 21. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán használhatod helyette
2022. nov. 21. 21:26
 3/4 Metionin ***** válasza:
100%
Több pirosítót használtam már el a szemhéjamra, amikor a közelemben csak natúr színű meg barna szemhéjpúdereket lehetett kapni, én meg pirosasat, bordót akartam. Semmi bajom nem lett tőle, tökéletesen megfelelt a célra. Sőt, amit most az arcomra használok is eredetileg szemre vettem meg, csak rájöttem, hogy ez kivételesen az arcomon is jól mutat.
2022. nov. 21. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva pirosítónak használom a szemhéj festéket. Ugyanolyan jól megfelel 🤷🏻‍♀️
2022. nov. 22. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!