Köröm ballagásra?
Figyelt kérdés
Idén ballagok,és szeretnék egy kicsit elegánsabb körmöt ballagásra. Nem szeretnék ilyen XXL-és műkörmöket,mert az nagyon gáz lenne,és a körmeimet sem akarom tönkretenni. Azon gondolkodtam, hogy egy nagyon picit lenne nagyobb a körmöm,max kb fél centivel,és ezen lenne valami elegáns minta. Vagy a másik opció,hogy nem lesz megnagyobbítva,és csak sima gél lakkal lesz lekenve,és azon valami minta. Igazából mind a kettőnél francia köröm mintában gondolkodtam.Szerintetek? Ez erős lenne ennyi idősen? Ha lehet normális válaszokat kérnék.De nekem igazából jobban teszik,ha a saját körmöm lenne,nem pedig műköröm.2023. febr. 15. 21:37
1/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem teljesen rendben van, hogy körmöt szeretnél, főleg hogy nem is hatalmasat. A francia elegáns, illik erre az alkalomra. Nekem is volt és azóta is van körmöm.
Egyébként a köröm nem megy tönkre, teljesen mindegy mekkora vagy hány éve van építve, ha a körmös maga nem reszeli agyon a körmödet minden alkalommal.
Nekem amúgy sincsen valami erős körmöm de az évek alatt semmit sem változott, nem gyengült stb.
Visszatérve teljesen rendben van, sokan szoktak ballagásra úgy is. Természetesen azt a kivitelezést válaszd amelyik neked szimpatikusabb gondolok itt zselére vagy a gél lakkra.
2/5 anonim válasza:
Semmi baj nincsen,ha szeretnél ballagásra körmöket.Amennyiben a körmös normális munkát végez akkor nem lesz baj a körmödnek.Nekem is van már több mint 1 éve és semmi baja nem lett a körmömnek.Nekem is volt amikor ballagtam,de nekem nem ilyen egyszerű.Neon rózsaszín volt (nyár miatt),kövekkel és hosszú is volt azóta már a szolidabb körmök tetszenek.Azt válaszd ami neked tetszik.
3/5 anonim válasza:
Miért nem opció az, hogy szépen megnöveszted a körmödet, és úgy mész el körmöshöz, hogy szépen fesse ki géllakkal?
4/5 NTBS válasza:
Lehet, de ebben is jobb a természetes.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 3. Válaszoló, megfontolom,mert jó ötlet!
2023. febr. 16. 06:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!