Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen körmöm legyen a ballagá...

Milyen körmöm legyen a ballagásra?

Figyelt kérdés
A ballagásomra műkörmöt szeretnék. Légyszi küldjetek linkeket :D köszi :)

2014. febr. 26. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fogja a körmödet nézni ballagáskor, szóval teljesen mindegy.
2014. febr. 26. 12:49
 2/10 A kérdező kommentje:
nekem nem mindegy mert ez a ballagás fontos számomra és azt szeretném hogy ez a ballagás nagyon jó legyen:) szóval egyáltalán nem mind1
2014. febr. 26. 13:16
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

:O

Én sem értem mitől lesz jobb egy műkörmömtől a ballagásod.

Alapból nem egy nagy cucc.

De ha neked ennyire fontos, akkor el is ronthatja, letörik/beakad vagy éppen csak csúnya lesz.

2014. febr. 26. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Fúj, semmilyet. Vagy... hegyes, feketét, olyat mint amilyen Mr.Lordinak van, tessék itt egy kép: [link] . Tetszik? Gondolom nem, mivel nem (hiszem hogy) hasonló az ízlésünk. (Megjegyezném, nekem annyira tetszenek a párducmintás, csicsás virágos, hegyes körmök, mint neked ez, amit linkeltem fent...nem mondom hogy szerintem szép, de inkább olyat csináltatnék mint valami kövecskés virágos okádékot, pl ezt: [link] )

Milyen körmöd legyen? Vagy találd már ki, milyen tetszik, vagy ha nem tudod hogy milyet szeretnél akkor ne csináltass... Ha tanácsot kéne adnom, akkor semmiképp ne hegyeset, és csicsásat, hanem inkább valami francia műköröm félét, az még tud szép is lenni.

2014. febr. 26. 15:56
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
géllak? Jobb mint a műköröm(talán..:D) Amúgy tudod milyen lesz a körmöd ha leszedted a műkörmöt?! Papírvékony,töredezett,száraz.Hiába kennek rá ápoló szarokat
2014. febr. 26. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Renátaaaaaaaaaaaaaaaa meg vayg!!!

megtaláltalak :DD

2014. febr. 26. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Barbecue :)
2014. febr. 26. 17:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Szia barbecue:) Szerinted milyeb legyen? Vagy neked milyen lesz?
2014. febr. 26. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
nekem sztem szolid fehér szívecskés lesz ...:DD
2014. márc. 4. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért egy ballagás nem egy szalagavató. Elég egy sima francia műköröm, esetleg egy pici csillám a végére, ez legalább nem olyan, mint egy egybites plázacicáé.
2014. márc. 13. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!