Milyen körmöm legyen a ballagásra?
:O
Én sem értem mitől lesz jobb egy műkörmömtől a ballagásod.
Alapból nem egy nagy cucc.
De ha neked ennyire fontos, akkor el is ronthatja, letörik/beakad vagy éppen csak csúnya lesz.
Fúj, semmilyet. Vagy... hegyes, feketét, olyat mint amilyen Mr.Lordinak van, tessék itt egy kép: [link] . Tetszik? Gondolom nem, mivel nem (hiszem hogy) hasonló az ízlésünk. (Megjegyezném, nekem annyira tetszenek a párducmintás, csicsás virágos, hegyes körmök, mint neked ez, amit linkeltem fent...nem mondom hogy szerintem szép, de inkább olyat csináltatnék mint valami kövecskés virágos okádékot, pl ezt: [link] )
Milyen körmöd legyen? Vagy találd már ki, milyen tetszik, vagy ha nem tudod hogy milyet szeretnél akkor ne csináltass... Ha tanácsot kéne adnom, akkor semmiképp ne hegyeset, és csicsásat, hanem inkább valami francia műköröm félét, az még tud szép is lenni.
Renátaaaaaaaaaaaaaaaa meg vayg!!!
megtaláltalak :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!