Nagyon törik a körmöm, de kicsit hosszabbat szeretnék. Gél lakk?
Tényleg iszonyatosan törik mostanában, sosem volt valami erős. Szedtem már rá vitamint, minden kis praktikát elolvastam, de egyszerűen semmi változás. Műköröm valahogy nem az én világom, az valamiért olyan természetellenesen hat nálam, viszont ezen a gél lakk dolgon elgondolkoztam.
Valaki el tudná mondani röviden, hogy mi is ez pontosan? Hány hetente kell újra csináltatni, hogyan lehet eltávolítani ha már "nem tetszik", stb. Árkategóriában ezt még meg tudnám engedni magamnak.. nagy segítség lenne!
Előre is köszönöm! :)
Bocsi, nem értek hozzá, de kb 1 hét után már csúnya, akármit tenni rá, mert ugye a köröm nő. A lenövés meg csúnya.
Amúgy szerintem olyasmi mint egy körömlakk csak UV lámpa alatt kell megszárítani. A hozzáértők javítsanak ki, ha rosszul írtam.
Szia.
Nem vagyok manikűrös, de amennyire tudom a gél lakk nem segít. Az olyan mint egy körömlakk, csak nagyon tartós, de ugyan úgy letörhet a körmöd. (javítsatok ki ha tévedek) Meg elég macerás is a gél lakk.
De én pl már hónapok óta (már amikor van időm) ilyet használok
nekem is hasonló a körmöm, de ez úgy ahogy segített..
Ellentétben én azt tudom mondani, h a gél lakk pont h jó megoldás ilyen esetekre.
Körmös csinálja, 2-4 hetente kell újra menni, az ár nagyon változó, ha nem tetszik, akkor reszelővel le lehet szedni, de azért jobb ha körmösre bízod (ő jobban meg tudja oldani bár ez pénz).
Egyébként a műkörmöt is tudom javasolni, nem mindegyik olyan természetellenes, egy rövid francia köröm pl sztem elég természetesen hat :)
Sziasztok!
Nekem az egyik baratnom gel lakkozta be a kormet. De szerintem attol majd mem fog toredezni,mert mintha erosebb lenne a lakk vagy valami ilyesmk
Nekem szintén nagyon töredezősek a körmeim.Egyszer sikerült megnöveszteni néhányat 1 centisre,de hülyén nézett ki hogy a körmök fele hosszú,a másik fele meg tövig letört,na akkor volt eddig életemben először műkörmöm. Ami eleve hosszú volt ahhoz nem is épített vagy csak alig(ha már lúd legyen hosszú),ahol hiányzott azt meg a többihez pótolta hogy egyformák legyenek.Csak sima zselé és fekete gél lakk,semmi díszítés.
Egy hónapig volt fenn,az alatt egyáltalán nem tört le,nem pattogott le belelőle.Most én is azt tervezem hogy veszek egy lámpát és gél lakkot,ezt én is meg tudom csinálni alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!