Ballagásra fekete-arany köröm illik?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy én egy fekete-arany körmöt szeretnék készíttetni de a mamám azt mondta hogy oda inkább világosabb köröm illik de nekem a világos körmök nem igazán tetszenek.#köröm #fekete-arany
2019. jún. 7. 11:48
1/1 anonim válasza:
Ha szépen elkészített, ízlésesen dekorált teljesen jó. Mindenhová. Olyan körmöt csináltass ami neked tetszik, te fogod fizetni. Elég nagy pénzkidobás lenne többezret rákölteni azért, hogy utáld. Én is a sötét színeket szeretem, egyetlen egy pozitív "beszólást" kaptam eddig, rokon meglepetten szóvá tette, hogy még nem látott szép fekete körmöt csak lepattogzott rövidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!