Lányok, ti milyen színű körmöket szerettek? Van kedvencetek?
Figyelt kérdés
Nekem a fehér ilyen, és jól is áll, viszont már kicsit unom. Az ilyen nagyon élénk, neon színek nem mutatnak jól rajtam. Valami ötlet esetleg, hogy mi nézhet ki szépen?#köröm #Lakk színe
2022. aug. 21. 10:31
1/8 A kérdező kommentje:
Lehet rossz kategóriába írtam
2022. aug. 21. 10:32
2/8 anonim válasza:
Nekem se állnak jól a neon színek, meg a most divatos élénk színek.
Szürke, fekete, és a bézs/nude árnyalatai.
4/8 anonim válasza:
Nekem most épp nude a körmöm, de sok szín van, amit szeretek (kivéve rózsaszín és neon színek). Szokott lenni vörös is néha, viszont gyakrabban választok visszafogottabb árnyalatokat. Idén pl a mályva lett a nagy kedvencem.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. És milyen a bőrszínetek? Mert ugye az sem mindegy, hogy mi illik hozzá. Az enyém inkább vilagosabb. Nem tudom, hogy egy nude mennyire mutatna jól rajta.
2022. aug. 21. 11:54
6/8 anonim válasza:
A francia,nude. Nude arnyalatbol van sok.
7/8 anonim válasza:
Nekem vilagos, de nem fehér, inkább porcelán. 1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!