Ti szerettek kutyás sportokat nézni? Ha igen melyik a kedvencetek?
Engem sose kötött le semmilyen sportközvetítés, mindig is halál unalmasnak tartottam, de az utóbbi időben nagyon rákaptam a különböző kutyás sportok nézésére, leginkább az agility, az obedinece és a dogdancing tetszik.
Egyrészt mindig ámulok, hogy miket ki lehet hozni egy kutyából és már az is leköt, ha csak nézhetem, tényleg annyira fantasztikusnak tartom az egészet. Másrészt rám is nagyon ösztönzően hat, kerestem dogdancinges oktató videókat, elkezdtem itthon trükköket tanítani a kutyámnak, meg nemrég egy agility alapozó tanfolyamra is beiratkoztunk, csak így kipróbálni, hátha van kedve hozzá, persze mindegyiket csak hobbi szinten, nem hiszem, hogy komolyabb versenyeredményeket el tudnánk érni, ahhoz nincs elég tapasztalatom, de szerintem egy-egy videó nagyon motiváló tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!