Rajtam kívül használ még valaki körömnyomdát?
Figyelt kérdés
Melyik korongok vannak meg?Konadosat használsz?
Adhatnánk egymásnak díszítési ötleteket.
2010. szept. 21. 20:47
1/7 anonim válasza:
Én használok, viszont nem tudom milyen fajta, vagy egyebek, mert én angliából kaptam, mikor anyum kinn volt :)
2/7 anonim válasza:
hol tudok ilyent olcsón venni?
3/7 A kérdező kommentje:
MÁsodik válaszolónak:
Olcsónak nem lehet nevezni de nem is drága.Én a
www.koromdiszites.hu
-ról szoktam rendelni,de a vaterán is szokott lenni.A koromdiszites.hu-n csak Konados van, a vaterán más márkájú is szokott lenni de azokat nem ismerem.
2010. szept. 22. 10:24
4/7 anonim válasza:
Én konadot használok és a polusban veszem. Van nekem virágos, meg absztakt meg különböző ünnepes korong is. Én msot akarok majd venni könyvet, amiben benne van, mindeféle tipp, h hogyan díszítsünk.
5/7 A kérdező kommentje:
Én már láttam a könyvet.Vannak benne jó dolgok,de van olyan is amit elég nehéz megcsinálni.Saját ötletekre is kiváncsi lennék.
Nekem például az árnyékos minta nem szokott sikerülni,mert amikor rákenem a fedőlakkot akkor a két szín összemosódik és egy harmadikat alkot.
2010. szept. 23. 07:55
6/7 anonim válasza:
Igen és is konadosat használok és olyan non-figuratívokat. Teccik! 13/f
7/7 A kérdező kommentje:
utolsó:
13/f hahahahaha XD
2010. szept. 27. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!