Metál zene kedvelő barnább bőrű lánynak milyen sminket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szoktam nézegetni ilyen jellegű smink videókat. Ami megtetszik nekem smink, szerintem nem passzolna az én bőrszínemhez. :(
A válaszokat előre is köszönöm.
2022. jún. 23. 00:48
1/5 anonim válasza:
Szerintem a fekete smink minden bőrszínhez passzol. A pinterest tele van afroamerikai és latina goth csajokkal, és jól áll rajtuk.
2/5 anonim válasza:
Valami hasonló szolid smink biztos jól állna:
4/5 Metionin válasza:
Igazából rakj fel olyat, amilyet szeretsz. Nem kell csak azért sötét smink, mert a metált szereted. Én pl. olyan gót vagyok, hogy denevért kakálok de a sminkem színes szokott lenni, most épp szürkés-rózsaszín a szemhéjam. Barna bőrön a csillogó, ezüst és arany színek még szebben kijönnek, mint világos bőrön.
5/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem a barnásabb bőrhöz is illene az extrém/goth smink. De igazából az áll a legjobban amiben magabiztos vagy és neked tetszik!<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!