Gáz, hogy rock zene kedvelő vagyok, de csak magyar rock zenét hallgatok?
Miért lenne gáz? Ez azt jelenti, hogy barna fűzős vagy. 😄
A rockzene is sokszínű. Rengeteg féle világnézet, ideológia megtalálható a palettáján, amik nem ritkán egymás gyökeres ellentétei.
Én is leginkább a saját rétegműfajomat hallgatom ezen a metszeten belül, ami a szubkultúrámhoz illik.
Én meg fordítva vagyok szeretem a rock zenéket de 1 magyart sem vagyok hajlandó meghallgatni csak is angol vagy japánt.
Esetleg azt tudom mondani, hogy keress egyszerűbb szövegű zenét olyan énekessel akinek olyan a kiejtése amit könnyen lehet érteni felirat nélkül is talán keresgélj egyet a 12Stones számai közül.
Nincs vele baj, ha a magyar tetszik.
Én csak azt nem bírom felfogni ebben a sztoriban, hogyan kaphatott valaki középfokú nyelvvizsgát, aki dalszövegeket se ért. Hogyan beszélsz folyamatosan, magabiztosan egy angol nyelvű emberrel vagy fordítasz le egy hosszabb terjedelmű hivatalos szöveget, olvasol el egy 300+ oldalas könyvet, ha egy rövid, ismétlésekkel teli szöveg is ennyire magas? o_o Nekem nincs egy nyelvvizsgám se, mégis értem még a death metál szövegeket is, ahol azért nem olyan tiszta a kiejtés, mint egy Korn, Disturbed vagy Metallica esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!