Hardstyle kedvelő emberek léteznek ebben az országban?
Sziasztok!
Már napok óta foglalkoztat a dolog. Én évek óta szerelmese vagyok a műfajnak. 2011-ben csatlakoztam a táborhoz és azóta sem találkoztam olyan emberrel aki szereti a Hardstyle műfajt, mond neki valamit a Defqon1 vagy a Qlimax....
Pláne lányokat nem találtam akik ezt kedvelnék. Magyarországon tényleg mindenki ennyire csak a nyomorult Rádióban szóló gagyi slágereket hallgatja?
Volt régebben olyan időszakom, amikor hallgattam, de hogy őszinte legyek, nem is tudtam, hogy hardstyle-t hallgatok.
Amúgy rádiót nagyon régóta nem hallgatok, de ettől még nem feltétlenül büszkeség felvállalni mások előtt, hogy miket szerettem/szeretek. :D >> Eurodance, bubblegum dance, trance, j-pop, j-core, happy hardcore, és az utóbbi években rájöttem, hogy a eurobeat az örök és legnagyobb kedvencem. 35N
Én szeretem a műfajt, egy Headhunterz, D-Block&Stefan vagy egy Sub Zero Project koncertre elmennék a Defqon 1-ra.
A Defqon 1-nak jobbak a vizuàlis effektjei mint mondjuk a Tomorrowlandnek.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!