Rockzenét kedvelő fiatalok, vagyunk még Miskolcon? 16/L
Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 16:32
1/12 anonim válasza:
-nem te egyedül vagy. Miskolcon az összes rock zenét szerető fiatal meghalt egy vírus miatt, sajnálom.
2/12 A kérdező kommentje:
:DDD Jó, de komolyan érdekelne:D
2018. júl. 27. 21:13
3/12 anonim válasza:
Miskolc magyarország putrija legnagyobb szégyenfoltja.
4/12 Alex Fly válasza:
Hát ha pont Miskolcon nincsenek rockerek, akkor már itt a világvége...
5/12 anonim válasza:
áhhh, azok már mind elhagyták a várost...:)
6/12 anonim válasza:
# 3/5 Hát nemtudom hollaksz szatyorban, vagy bicikli belsőben? De az ne mputri öcsém :D A kéredésre válaszolva én is egy vagyok :D 25/f
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D Én sem gondolom putrinak meg alja helynek, hiába sokan annak tartják. Úgy alapból szeretem a várost, de a barátaim nagy része is itt van, szóval gondolom ez is benne van.
2018. júl. 29. 09:18
8/12 anonim válasza:
Egész Kelet-mo egy óriási terjedő fertő és benne putri csomópontok vannak a legnagyobb Miskolc. Közép és Nyugat európához soha nem fognak fölérni és az emberek is borzalmasan bunkó önző szemétládák.
9/12 A kérdező kommentje:
nem mindenki.
2018. aug. 1. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!