Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Általános iskolai ballagásra...

Általános iskolai ballagásra műköröm?

Figyelt kérdés

Egy M méretű műköröm ált. ballagásra elfogadott?

Ilyesmire gondolok:

[link]

Csak nyilván rövidebb.

Mit gondoltok?

2022. máj. 7. 19:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

#7, ne beszélj olyanról amihez nem értesz :)

Jelenleg ez a felhős minta nagy divat és a nude színek is, most ilyen a köröm divat.

Rengeteg körmös csoportban benne vagyok és youtubeon is követem az ilyesmit, értek hozzá.

2022. máj. 8. 12:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább egy szép francia géllakkot ajánlok. Ne akarj te is tömeg lenni. Hidd el kB mindenkinek műkörme lesz. Totál ízléstelen

16/l

2022. máj. 8. 20:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egy géllakk, meg tud nőni a saját körmöd (nekem is mindig beszakadt, letört). Mégse műköröm, olcsóbb is és ugyanolyan szépre meg tudja csinálni egy jó szakember. Műkörmöt még nem. Nem is normális, hogy 14-15 éves kislányoknak már mind az van, ha ez igaz (nem tudom, nem szoktam figyelni).
2022. máj. 9. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!