Ballagásra műköröm, és haj?
Szia! Milyen lesz a ruhád? Milyen színű és hosszú a hajad? Ha ezeket megírod megpróbálok segíteni?
Ja és általános iskolás vagy gimis ballagás?
ilyesmi körmöket simán el tudnék képzelni, bár ezek inkább géllakkok, de szerintem ugyan olyan szép, mint a műköröm, lényeg, hogy ne legyen túl hosszú meg inkább a természetes színeket ajánlom! :) vagy sima francia manikűr egy kis extrával :)
Én a hajat sem bonyolítanám túl, sokak órákat töltenek fodrásznál, aztán megjelennek extra göndör, hajlakktól ragadó hajjal, ami szerintem egyáltalán nem szép és sokaknak nem is áll jól. Én természetes hullámokat/göndörséget raknék bele, egy nagyon kevés hajlakk rá, hogy legyen egy kis tartása és akkor tudod variálni. pl.
Egyenlőre ennyi, de ez csak az én stílusom szóval, ha nem tetszik szólj és keresek másféléket is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!