Általános iskolai ballagásra műköröm?
Figyelt kérdés
Egy M méretű műköröm ált. ballagásra elfogadott?
Ilyesmire gondolok:
Csak nyilván rövidebb.
Mit gondoltok?
2022. máj. 7. 19:57
2/13 anonim válasza:
Mi az, hogy elfogadott? Nem fogja letépni rólad az ofő, ha az a kérdés. Amúgy meg röhejesek ezek a műkörmök, akár felnőtt, akár gyerek viseli. De a műkörmös legalább jól megél belőle.
3/13 anonim válasza:
Gondolom, nem fognak hazazavarni, ha műkörömmel mész. De 14 évesen túlzásnak érzem, inkább csináltass egy szép gél lakkozást, sokkal normálisabb.
4/13 anonim válasza:
Miért ne? 14. életévtől már szexelhet is a leányka.
5/13 A kérdező kommentje:
Hogy jön a műkörömhöz a szex?
2022. máj. 7. 22:25
6/13 anonim válasza:
Nem egy 14 évesnek való. Miért nem lehet a korosztályodnak megfelelően viselkedni? Attól nem leszel nagyobb, érettebb, hogy idősebbnek akarod magad mutogatni, meg olyanokat viselsz, amit a felnőttek.
7/13 anonim válasza:
Persze, elfogadott. Iszonyat ronda, divatjamúlt és prosztó a linken lévő, de nem fognak emiatt kitiltani a ballagásról.
8/13 A kérdező kommentje:
#6 csak nézz körül a mai 14-15 évesek közt. A legtöbbnek vagy géllakja, vagy műkörme van. A linkelt képen lévő nem is kirívó…
Ja, és nem rólam van szó:)
Viszont én is szerettem volna műkörmöt, és nem azért, hogy “felnőttes legyek”. Csak azért mert a körmöm mindig letört magától és én picit hosszabbakat, szebbet szerettem volna.
Nem mindenki akar “felnőtteskedni”…
2022. máj. 8. 12:31
9/13 anonim válasza:
Nekem először 14 évesen volt ballagásra kb. M-es méretű fehér, fekete mintával festve. 14 évesen alkalomra nyugodtan lehet szerintem. Ez egy visszafogott minta és szín, úgyhogy az is teljesen okés.
10/13 anonim válasza:
Kérdező, a legtöbb tizenéves birka módjára majmolja egymást.
A körmödre pedig szedj vitamint, ne műkörömmel akard tovább rontani a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!