Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki szoktátok szedni a tubusból...

Ki szoktátok szedni a tubusból a maradék rúzst? :D

Figyelt kérdés
Ha már kifogyott egy rúzs, én ecsettel ki szoktam szedni ami még benne van, elég pazarlás ha csak úgy ki van dobva.

2022. ápr. 28. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Mivel az aljában még általában van egy jó 1-1,5cm van még belőle én is mindig kiszedem.
2022. ápr. 28. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Ha nagyon tetszik és nem lehet már ugyanolyat venni, akkor a végsőkig próbálok mindent kinyerni belőle 😁
2022. ápr. 28. 18:27
 3/5 Metionin ***** válasza:
100%
Igen, ecsettel :D
2022. ápr. 28. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az elöttem szõlò mondta, ha valami limitàlt darabròl van szò, vagy valami dràga darabròl amit imàdok akkor ėn is elhasznàlnàm az utolsõ maradėkot.

De amugy màr nem is lehetne olyan precízen dolgozni a szàjon ami màr ilyen lapos okė van ecset de akkor is, tùl sok macera, higėniai okokbòl is veszek ùjat. :)

2022. ápr. 29. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos inkább az jellemző rám, hogy nem használom el a rúzsokat, mert veszek másikat, vagy eltűnik valamelyik táskám alján és elfelejtkezem róla. Még sosem használtam el teljesen egy rúzst.
2022. máj. 15. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!