Nagyon rossz ötlet kovérként elmenni a strandra? Nem akarom a kis maradék onbecsulesemet meg lejjebb ásni...
Először is még van időd fogyókúrázni, mozogni.
Másodszor pedig majd nézz körül, hogy hány túlsúlyos hölgyet és urat látsz a strandon magad körül.
Ha beindítod a fogkúrádat, az önbizalmad is nagyobb lesz.
Fontos, hogy az alkatodhoz illő, ízléses fürdőruhát, strandruhát viselj.
Te figyelj már, szerinted a párod nem látott még nálad vékonyabb lányt?? Mégis veled van. Vajon miért? Megmondom: azért, mert téged akar. Innen kezdve mi a kérdés?
Amúgy meg hidd el, az összes strand, fürdő, wellness és hasonló hely elég gyorsan csődbe menne, ha csak tökéletes alakú emberek járhatnának oda :)
a magyar lakosság többsége túlsúlyos, és ugyanúgy járnak strandra, mint mindenki, szóval egyáltalán nem fogsz kilógni, ez teljesen biztos
élvezd a szabadságot, a napfényt, a pancsolást!
a párodnak meg bejössz, és ez a lényeg. szerintem még örülni is fog, hogy neki vagy vetkőzve :)
Menj csak el a strandra.
Én meg olyan fehér vagyok, hogy vakít a bőröm a napon.Nem tudok barnulni, szándékosan óvom is a bőröm a naptól.Sokak szerint ez is gáz, meg ki mer így nyáron mutatkozni?Hát én!Akit zavar, az nézzen mást.
Pont, hogy jót tesz az önbizalomnak, ha elmész. Ennek is fokhagymasegge van, azon is reszket a narancsbőr, amannak dudorkás a pocak a szűkre szabott bikiniben. A vékony nőknek is megvannak a maguk hibái.
Ducik is vannak bőven, ott meg a "hú, ennél én jobban nézek ki" érzéy lesz meg. :)
"155cm 70kilo kb, igen tudom rengeteg"
Én 126 vagyok, de láttam itt ma valakit 145 kilóval...gondold újra ezt a dolgot szerintem.
"a kovereknek nem szabad bizonyos dolgokat a sulyok miatt."
Lehet, de az biztosan nem a strandolás.
"O mindig azt mondja neki így vagyok tökéletes mást meg le kell szarni."
Hallgass rá, jól mondja.
"biztos rajon majd hogy a vekony lányok sokkal jobbak"
1. mitől lennének jobbak? mindenkinek más az ízlése, akinek nem tetszenek a vékonyak, annak magyarázhatod nyugdíjas korotokig, hogy jobbak, akkor sem fogja úgy gondolni.
2. szerinted a vékony lányok ruhában nem ugyanolyan vékonyak?
3. szerinted ruhában nem látja mindenki, hogy milyen vagy?
Menj el a strandra, és érezd jól magad! Senki le se sz...ja, hogy milyen vagy, feleslegesen aggódsz.
Nyugodtan menj el, nem fogsz kitűnni a tömegből, hisz a lakosság nagy része hasonló alkatú, mint te.
Azzal pedig ne elégedj meg, hogy a párod azt mondta, hogy neki így vagy jó, ahogy vagy, mivel a saját egészségeddel, életeddel játszol, ha nem fogsz lefogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!