Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon rossz ötlet kovérként...

Nagyon rossz ötlet kovérként elmenni a strandra? Nem akarom a kis maradék onbecsulesemet meg lejjebb ásni...

Figyelt kérdés
155cm 70kilo kb, igen tudom rengeteg, de voltam már 80 felett is. Eletemben egyszer voltam strandon, már kicsi koromban is bennem volt az, hogy a kovereknek nem szabad bizonyos dolgokat a sulyok miatt. Most viszont azt érzem jelenlegi párom mellett, hogy el kellene engedném ezeket a korlátokat. O mindig azt mondja neki így vagyok tökéletes mást meg le kell szarni. Nem tudom merjem e ezt a nekem nagy lépést megtenni... nagyon rosszul fogom magam érezni, biztos rajon majd hogy a vekony lányok sokkal jobbak... mit tegyek szerintetek?
2022. jan. 11. 23:10
1 2
 11/12 Metionin ***** válasza:
Jártál már strandon? Tele van kövér emberekkel, a kutyát sem érdekli.
2022. jan. 12. 11:53
 12/12 anonim válasza:

Genetikailag nagyon fehér börü vagyok. Ha megkap kicsit a nap, akkor avas zsir színem van, továbbiakban pedig rákvörösre égek és pár nap múlva megint fehér leszek, addig meg kinylódás. Volt orvosom beszólt egyszer, hogy kéne napozni. Nem akartam megkérdezni, hogy hol, mert a mi lakásunk nem alkalmas napozásra, csak a szomszéd örült volna ha meztelenül látott volna. :) Azóta az exorvosom a szomszéd, de azóta is fehér maradtam.

Csak azt akartam irni, hogy ha félsz, akkor elöször otthon próbálj meg fürdöruhában medencézni, ha van rá lehetőséged. Késöbb már mehet a strand is. :)

2022. febr. 2. 03:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!