Vettem egy Astor Eye Artist vízálló szemceruzát. Viszont ez olyan fajta ceruza, amit nem lehet hegyezni, szóval hogyan kell a maradék ceruzabelet "kicsalogatni"?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 18:20
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, de tekerhetem életem végéig, meg se moccan :)
2013. aug. 8. 18:36
3/4 anonim válasza:
az gáz, akkor elromlott. megvan a blokk? nem sokat használtad még? próbáld meg visszavinni
ha nem megy, írj az Astor magyar képviseletének, hogy panaszod van. Én rájöttem, hogy érdemes reklamálni, mert drága mulatság kidobni, ami nem működik. Volt, amikor kaptam csereterméket, és plusz ajándékot is egy kozmetikai cégtől. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. A blokk sajnos nincs meg, de akkor írok az Astornak. Egyébként próbálgattam egy csomót a boltban, és egyik se reagált semmit a tekerésre. Ezért is gondoltam, hogy valamit én nem tudok jól. :)
2013. aug. 8. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!