Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek igenyes lany vagyok?

Szerintetek igenyes lany vagyok?

Figyelt kérdés
a hajam hosszu, apolt.. mükörmöm van.. szolariumozok.. markas taskak, kiegeszitök , ruhak.. mivel tudnek meg többet ki hozni magambol ?? tippeket varok..
2010. szept. 15. 16:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
a márkás táska a kamu louis vuitton a piacról? :)
2010. szept. 15. 17:08
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Az igényesség nem itt kezdődik.

Kit érdekel,hogy márkás-e a táska.Az a lényeg,hogy passzoljon a ruhához,cipőhöz,kiegészítőkhöz.Hiába márkás a táska,ha nincs összhangban a ruhával,cipővel.

Egyik barátnőm pl. egyáltalán nem sminkeli magát.Mindennap edzése van,úszik.Ezért nem sminkel,mert nincs ideje lemosni az edzésen meg hát na,úgy is lefolyna.

Szerintem ő az egyik legcsinosabb,legigényesebb lány az osztályban.Minden nap tiszta ruhában van,a ruhái,cipői kiegészítői összhangban vannak.Ápolt a haja,a bőre.Természetesen viselkedik és nekem ez nagyon tetszik.

És még olcsón ki is jön ez az igényesség:)

Szerintem te már túl léped azt a bizonyos határt.

Minek műköröm és szoli??Nem tudom mennyit szolizol,de szerintem a szoli max. akkor elfogadható,ha valaki azért megy szoliba,hogy megőrrize a nyári színét.Amit a napon ért el,nem szoliba.Egyébként elég észrevehető,ha valaki sokaz szolizik.A műköröm meg szerintem nem szép.Sok műkörmös munkáját láttam már,sok évfolyamtársamnak van is műkörme és szerintem mindegyik nagyon mű.

Mindenkinem nő a körme és szerintem annyira szép,amikor valakinek szép hosszú a körme és az van kilakkozva.

A hosszú haj meg csak egy dolog.Egy rövid haj is lehet nagyon szép és ápolt.

Szerintem az a fontos,hogy mindenki megtalálja azokat a dolgokat amik tényleg jól állnak neki,mert nincs annál vicesebb,gázabb dolog,mint amikor valaki erőltet bizonyos stílusokat,miközben nagyon nem áll jól neki (pl.duci lányokon cicanaci,hosszított felsővel.Főleg amikor a cicanaci majd szétfeszül a csaj lábán).

És a természetesség a legfontosabb.Azt pedig semmilyen boltban,semmilyen termékkel nem fogod tudni megvásárolni.A természetességnek belülről kell jönnie és ha nem jön,akkor gáz van.

15/L

2010. szept. 15. 17:52
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is tudod magadról, hogy igényes vagy. Most mit vársz mit írjunk?? Fehérítsd ki még egyszer. :PP
2010. szept. 15. 17:56
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Apu biztos fogorvos anyu meg manikűrös egy jól menő szalonnal ahol szoli is van. mi más lehet ha azt mondja nem pénzelik?:D

amugy szerintem igy is kihoztad magadból a legtöbbet, de azt nem írtad le hány éves vagy, milyen magas, hány kiló.

mert pl lehetsz 160 centivel 70 kiló.... vagy 175-el 45 -.-" Vagy csak én nem látom?

2010. szept. 15. 21:53
 15/29 A kérdező kommentje:
20 eves vagyok.. az apu kamionozik, az anyu, meg tenyleg mükörmözik.. te gondolat olvaso vagy?? nem vagyok sznob.. csak szeretnek meg többet kihozni magambol.. 165 cm vagyok, es 54 kg
2010. szept. 15. 23:28
 16/29 anonim ***** válasza:
36%
Akkor fogyjál le. Ja és ha márkás a ruhád de hetente 2x mosol fogat akkor pont hogy nem vagy igényes.:D Sok ilyen p*csát ismerek-.-... tök gáz.Csinibinin öltöznek meg műköröm de 2 naponta fürdenek meg nagyritkán mosnak fogat bleee..:S Undorító:S
2010. szept. 16. 11:18
 17/29 anonim ***** válasza:
Ez nem igényességre utal..
2010. szept. 16. 16:13
 18/29 anonim ***** válasza:

tegnap 21:53 vagyok

nem vagyok gondolat olvasó, csak anyukám műkörmös :)

2010. szept. 16. 18:25
 19/29 anonim ***** válasza:
attol meg hogy mukormod van nem vagy igenyes. attol se hogy szolariumozol,es meg attol se hogy markas taskaid vannak. de ha felraksz egy kepet megmondom.
2010. okt. 6. 16:50
 20/29 anonim ***** válasza:
24%
teljesen mindegy hogy igenyes vagy e vagy sem...a 165 centiddel sajnos a beka segge alatt vagy.
2010. nov. 9. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!