Szerintetek igenyes lany vagyok?
Az igényesség nem itt kezdődik.
Kit érdekel,hogy márkás-e a táska.Az a lényeg,hogy passzoljon a ruhához,cipőhöz,kiegészítőkhöz.Hiába márkás a táska,ha nincs összhangban a ruhával,cipővel.
Egyik barátnőm pl. egyáltalán nem sminkeli magát.Mindennap edzése van,úszik.Ezért nem sminkel,mert nincs ideje lemosni az edzésen meg hát na,úgy is lefolyna.
Szerintem ő az egyik legcsinosabb,legigényesebb lány az osztályban.Minden nap tiszta ruhában van,a ruhái,cipői kiegészítői összhangban vannak.Ápolt a haja,a bőre.Természetesen viselkedik és nekem ez nagyon tetszik.
És még olcsón ki is jön ez az igényesség:)
Szerintem te már túl léped azt a bizonyos határt.
Minek műköröm és szoli??Nem tudom mennyit szolizol,de szerintem a szoli max. akkor elfogadható,ha valaki azért megy szoliba,hogy megőrrize a nyári színét.Amit a napon ért el,nem szoliba.Egyébként elég észrevehető,ha valaki sokaz szolizik.A műköröm meg szerintem nem szép.Sok műkörmös munkáját láttam már,sok évfolyamtársamnak van is műkörme és szerintem mindegyik nagyon mű.
Mindenkinem nő a körme és szerintem annyira szép,amikor valakinek szép hosszú a körme és az van kilakkozva.
A hosszú haj meg csak egy dolog.Egy rövid haj is lehet nagyon szép és ápolt.
Szerintem az a fontos,hogy mindenki megtalálja azokat a dolgokat amik tényleg jól állnak neki,mert nincs annál vicesebb,gázabb dolog,mint amikor valaki erőltet bizonyos stílusokat,miközben nagyon nem áll jól neki (pl.duci lányokon cicanaci,hosszított felsővel.Főleg amikor a cicanaci majd szétfeszül a csaj lábán).
És a természetesség a legfontosabb.Azt pedig semmilyen boltban,semmilyen termékkel nem fogod tudni megvásárolni.A természetességnek belülről kell jönnie és ha nem jön,akkor gáz van.
15/L
Apu biztos fogorvos anyu meg manikűrös egy jól menő szalonnal ahol szoli is van. mi más lehet ha azt mondja nem pénzelik?:D
amugy szerintem igy is kihoztad magadból a legtöbbet, de azt nem írtad le hány éves vagy, milyen magas, hány kiló.
mert pl lehetsz 160 centivel 70 kiló.... vagy 175-el 45 -.-" Vagy csak én nem látom?
tegnap 21:53 vagyok
nem vagyok gondolat olvasó, csak anyukám műkörmös :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!