Pasik szerintetek taszító ez a piercing? (kép)
2022. ápr. 11. 12:20
11/21 anonim válasza:
Hogy fújsz vele orrot? Engem ez érdekelne.
13/21 anonim válasza:
Nem kötekszem, csak volt egy leszbi wannabe csajom, aki erre panaszkodott anno és érdekel a dolog.
15/21 A kérdező kommentje:
teljesen ugyanugy ki lehet fujni vele az orrot mint nelkule. egyaltalan nem zavaro, nem teriti be az egesz orrlyukat, nem tudom ez egyaltalan miert kerdes :D maximum annyi, hogy duplan torlom meg, hogy tiszta legyen a piercing.
2022. ápr. 11. 15:15
16/21 anonim válasza:
Tudja ő is, csak nem bìrja ki kötekedès nèlkül, mert ha valami nem tetszik neki, vagy más, az biztos rossz. Ne haragudj rá. Kicsit feszült a lány
17/21 anonim válasza:
Nem kell tolmács. Komolyan érdekelt, mert volt, aki azt mondta, hogy beleakad neki a zsepi. Ne legyél már Karen.😂
20/21 anonim válasza:
Nekem bejön ez a fajta, ha illik a lányhoz. Viszont, amit másodjára linkeltél, az egybe karika, na az nem jön be.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!