Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire taszító a munkaadók...

Mennyire taszító a munkaadók szemében a piercing? Esetleg tetoválás?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy teljesen kizáró oknak tekintik, a tetoválással együtt.

Én szállodában szeretnék majd dolgozni (turizmus-vendéglátás vonalon az biztos), nyilván ha az orromban van elől karika azt jobb helyeken hátra kell fordítanom, hogy ne látszódjon vagy valami. De úgy általánosságban is érdekel, hogy mennyire ellenzőek ezekben különböző helyeken.

19L

2019. okt. 1. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vendéglátásban eléggé, hacsak nem vagy fullos csaj.
2019. okt. 1. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős külföldi cég magyarországi irodájában jelentkezett könyvelői állásra, de azonnal közölték vele, hogy csak orrpiercing nélkül alkalmazzák.
2019. okt. 1. 18:22
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Éttermem és bárom van,a tetoválás amíg ízléses és igényes okés,szinte minden alkalmazottamnak van látható helyen,a piercing nálam már nem fér bele.
2019. okt. 1. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagyok híve sem a tetoválásnak, sem a piercingnek, de aki ezért nem alkalmaz egy munkavállalót azt mind megbüntetném, mert hátrányosan megkülönböztet xy-t a külseje miatt.
2019. okt. 1. 19:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Én sem igazán tartom fair dolognak, hogy egy-egy kis ékszer miatt egyeseket nem alkalmaznak és hátrányba kerülnek, holott a tudás sokkal fontosabb lenne. De emellett azzal is tisztában vagyok, hogy a mai világban a külső és a megjelenés áll minden előtt és valószínűleg fog is még jó sokáig.

Az orromba a piercinget legfeljebb hátra hajtom a munkaidejére, azon kívül meg úgy sincs senkinek köze hozzá.

2019. okt. 1. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, sarki kisboltba egyik pénztároscsaj.

Neki zöldesrózsaszín mindkét karja és lába is, annyi a tetkója. Orrába karika, szemöldökébe is karika, de nem ugyanazon az oldalon. Mégis valaki, mégis 12 éve itt melózik. Szal sztem inkább ezt főnöke válogatja. De amúgy csinos, szőke, negyvenes szép nő.

20/nő

2019. okt. 2. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!