Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol nem veszik észre a szülők...

Hol nem veszik észre a szülők a tetoválást illetve a piercinget?

Figyelt kérdés

2018. jún. 7. 19:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
84%
Alaszkában
2018. jún. 7. 19:55
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Tetoválást ott, ahol mindig van rajtad ruha, ha bikiniben is látnak, akkor az kilőve. Amúgy fül mögött esetleg vagy, ha nem kötöd fel a hajad, akkor a tarkón. Más nem jut eszembe.

Nyelv piercinget ritkán látni (csak, ha nagyon nevetsz, olykor beszéd közben), mellbimbó piercing, nyelvfék piercing, bizonyos helyeken a microdermál sem látszik (ha olyan helyre csináltatod, ahol takarja a ruha).

2018. jún. 7. 20:01
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Septumot is el tudod rejteni
2018. jún. 7. 20:51
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondom, hogy nyelv- és ínyfékben (banán pc-vel), patkó septum (be tudod forgatni az orrodba). A nyelv pc-t nem ajánlom, mert én valamiért autómatikusan úgy kezdtem el tőle beszélni, hogy szinte kilógott a nyelvem :’D De ha vadulni akarsz, akkor intim pc :D

Tetkó esetleg fül és tarkó, esetleg talp. Barátnőm tolmácsként dolgozik, és a munkahelye nem támogatja a tetkót, szóval ő a talpaira tetovált :D

2018. jún. 7. 23:12
 5/22 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem beszéld meg velük.

Én annak idején választás elé állítottam őket: vagy fültágító vagy orr pc. Eleinte egyiket sem engedték, majd nagy nehezen meggyőztük őket a tesóm segítségével, hogy az orr pc az csak egy kis pötty és bármikor kilehet szedni. Mivel ésszerűen érveltünk, megengedték.

Köldök pc-t pedig a szomszédomtól kaptam ballagásra, neki sikerült rávennie anyumat.

A tetoválást pedig jól gondold meg mert az egy életen át ott lesz.

2018. jún. 8. 06:53
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket😃 sajnos a titkolózást kell alkalmazzam, anya nem enged semmit, hiába vagyok 19
2018. jún. 8. 12:42
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Feleve titkolom a septumom (felhajtva) 3 honapja a ket mellpiercingem, es ma tetovaltattam a fulem moge :)
2018. jún. 8. 18:32
 8/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, a mell piercing nem fájt?
2018. jún. 8. 19:06
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Pedig hidd el, hogy észre fogják venni. Nem hülyék a szülők. Általában. :)
2018. jún. 8. 19:06
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Az azért durva, ha 19 évesen el akarnak tiltani ilyesmitől, akkor ott velük van a baj, ezt próbáld elmondani nekik.

Amúgy nem kell rejtegetned sem, még akkor sem, ha "nem engedik", mert olyan nincs, már "jogilag" sem szabhatják meg, mit csinálhatsz, hisz elmúltál nagykorú. Had pukkadjanak meg, ne félj tőlük. Mond el, hogy a te tested, a te döntésed.

2018. jún. 8. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!