Hol nem veszik észre a szülők a tetoválást illetve a piercinget?
Kerdezo, tolem kerdezted faj-e a mell piercing :)
A septumom fajdalmat 7/10nek irnam le, megfaztam utana, nehezen gyogyult emiatt es sokszor bekonnyeztem ha raszaradt a valadek stb.
A bimbiket egyszerre csinaltattam egy egy gyenge 6/10 :) mindenki paraztatott, hogy mennyire fog fajni, de semmi volt az egesz :) aznap mar hason aludtam. 2 hetre ra elfelejtettem, hogy leteztek. Octeniseptel kezeld a pcket es hamar gyogyulnak :)
Ja amugy en is 19/L vagyok, kb 2 hettel a 19. szulinapom elott szurattam a pct :) nyaron meg tervezek a masik fulem moge tetovalni.
Nagyon konnyu a septumot is elrejteni a mell pcket meg foleg, semmi kozuk hozzad puceran :)
Köszönöm szépen mindenkinek ☺️!
Utolso:és amikor mondod nekik hogy már elmúltál 18, nem kéne megmondják mit csinálj arra mit válaszolnak? Mert nálunk erre mindig az jön, hogy attól még, hogy jogilag nagykorú vagyok az nem változtat a szemükben semmit 😅
Ilyenkor jön az a szöveg, hogy ameddig itt lakok addig beleszolhatnak bármibe, ha nem tetszik költözhetek.😅
(#16 voltam)
Igeen, nálunk is pontosan ez a válasz szokott erre jönni 😂
Sokszor próbáltam megbeszélni anyával a dolgot de persze mindig az lett a vége az egésznek hogy én milyen rosszul látom a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!