Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol nem veszik észre a szülők...

Hol nem veszik észre a szülők a tetoválást illetve a piercinget?

Figyelt kérdés

2018. jún. 7. 19:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
*Hadd
2018. jún. 8. 19:59
 12/22 A kérdező kommentje:
Azért nem mutogatnám ha nem muszáj, biztos ami biztos :/
2018. jún. 8. 20:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem is azt mondtam, hogy mutogasd, csak éld az életed, mint eddig, és ne azért válassz egy helyet, mert az nem látszik...
2018. jún. 8. 20:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, tolem kerdezted faj-e a mell piercing :)

A septumom fajdalmat 7/10nek irnam le, megfaztam utana, nehezen gyogyult emiatt es sokszor bekonnyeztem ha raszaradt a valadek stb.

A bimbiket egyszerre csinaltattam egy egy gyenge 6/10 :) mindenki paraztatott, hogy mennyire fog fajni, de semmi volt az egesz :) aznap mar hason aludtam. 2 hetre ra elfelejtettem, hogy leteztek. Octeniseptel kezeld a pcket es hamar gyogyulnak :)

2018. jún. 8. 21:30
 15/22 anonim ***** válasza:

Ja amugy en is 19/L vagyok, kb 2 hettel a 19. szulinapom elott szurattam a pct :) nyaron meg tervezek a masik fulem moge tetovalni.

Nagyon konnyu a septumot is elrejteni a mell pcket meg foleg, semmi kozuk hozzad puceran :)

2018. jún. 8. 21:32
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyan ez a problémám. 19 vagyok én is, de még meg is fenyegetett anyum, ha tetkóm lesz kiteszi a szűröm :(
2018. jún. 8. 21:39
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek ☺️!

Utolso:és amikor mondod nekik hogy már elmúltál 18, nem kéne megmondják mit csinálj arra mit válaszolnak? Mert nálunk erre mindig az jön, hogy attól még, hogy jogilag nagykorú vagyok az nem változtat a szemükben semmit 😅

2018. jún. 8. 21:44
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Hiába nem változtat a szemükben, ez még nem jelenti azt, hogy megmondhatják mit csinálj. Értelmetlen dolog, és undokság is olyan dolgokban korlátozni téged (akit elvileg szeretnek), ami téged boldoggá tenne, és nem ártasz vele másoknak. Szülőkként az a feladatuk, hogy támogassák a gyereküket, nem az, hogy kalickába zárják, és uralkodjanak rajta. (mert amúgy máson nyilván nem tudnak) Ezt nyugodtan elmondhatjátok az uralkodáskényszeres szüleiteknek. Felnőttek vagytok. Ezt be kell látniuk.
2018. jún. 8. 23:06
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor jön az a szöveg, hogy ameddig itt lakok addig beleszolhatnak bármibe, ha nem tetszik költözhetek.😅

(#16 voltam)

2018. jún. 9. 00:08
 20/22 A kérdező kommentje:

Igeen, nálunk is pontosan ez a válasz szokott erre jönni 😂

Sokszor próbáltam megbeszélni anyával a dolgot de persze mindig az lett a vége az egésznek hogy én milyen rosszul látom a dolgokat

2018. jún. 9. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!