Anyáktól kérdezem, a piercinget vagy tetoválást a betöltött 18-tól vagy az elköltözéstől engednék meg a gyereknek?
Onnantól hogy maga keresi meg rá a pénzt.
Mondjuk 18 után már hova kérjen engedélyt...
Nem vagyok anya de van nekem egy anyám szóval az ő hozzáállását mondom :D
16-tól engedte a piercinget de kikötötte hogy semmi extrémet, pl a fülemet szurathatom össze-vissza azt el lehet takarni de arcra ne, egy orrcimpa pöttynél meg is álltam, tetkót engedte de persze előbb megbeszéltük mit, hova és azt mondta okés, tudja hogy nem vagyok hülye, olyan helyre tetetem ahol el tudom takarni szóval ő lazán állhozzá amíg én se csinálok hülyeséget.
Beszélni nem nagyon tudok velük, nem gondolkodunk hasonlóan.. Amúgy én is azt szoktam mondani hogy mert sajt:DD
4 fülbevalóm van és még kettőt szeretnék porcba, a tetoválást (ami egy szó lenne) meg a felkarom belső oldalára. Így "látszódik meg nem is", mikor hogy.
Piercinget 14-től megengedném.
Tetoválást 16-tól, de úgy, hogy előtte 1 évet várunk az elképzeléstől a megvalósításig, az ő érdekében, nehogy megbánja.
(Én lehet, hogy tetovált, piercinges anyukaként másképp állok hozzá. 2 lányom van, ha akarnak majd, ezek lesznek a kikötések.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!