Csak én tartom Meg Griffint átlagos külsejű lánynak? Szerintetek jól látom a sorozatban betöltött szerepét?
Meg Griffin se nem kövér se nem csúnya..szerintem semmivel sem csúnyább mint Lois.
Seth Meg Griffinnel akarja kigúnyolni az átlagos testalkatú és arcú, önbizalomhiányos, félénk, népszerűtlen lányokat, akik a modellekhez hasonlítják magukat, akikhez képest tényleg "rondák".
Észrevettétek hogy a sori elején még senki sem szidta meget a külseje miatt? Egy önbizalomhiányos lány, akin egy stylist és egy sminkes simán tud segíteni és széppé varázsolni. Meget a kisugárzása illetve a nagy szemüvege(a sori 99ben készült amikor még ciki volt a szemüveg a fogszabályzó meg a vörös haj, azok akiknek ez volt "rondának számítottak") teszi visszataszítóvá.
"-Elraboltuk a fiát
- Nem, ő a lányunk, Meg
-Tényleg?" :D
Amúgy végül is lehet igazad, van de egy egyszerű rajzfilm figuráról nem könnyű így nyilatkozni.
Ezen már én is elgondolkodtam, de fölösleges bármilyen következtetést levonni:-D
(South Parkban volt az a rész, mikor szánkóztak, Cartman valamiért nem volt velük, és az egyik srácnak mondták, hogy Cartman után ő a legkövérebb, ezért ő fogja helyettesíteni. Ugyanakkora volt, mint a többiek.
Meg volt egy kanadás rész, egy csávó állandóan dobozzal a fején mászkált, mert annyira csúnya. Egyszer levette a dobozt, és ugyanúgy nézett ki, mint a többi xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!