Host/ hostess munkakörben van, ahol tolerálják az extrémebb külsőt, vagy ahol kifejezetten ilyen lányokat keresnek?
Igen, vannak cégek/munkák ahová direkt előny ez a külső, de sajnos közben a melók nagy részét meg pont ezek miatt veszíted el.
Ha nem titok, mellette legalább fullos csaj vagy?
Ilyesmi: [link]
Teljesen normálisan nézek ki, ha a fentebb leírtakat nem számítom... Nem vagyok agyonműtetve és nem is tervezem, szerintem az nem szép.
[URL= [link]
404 Not found... Fantasztikus, pedig kíváncsi lettem volna rád? A második link is rossz lett.
Amúgy 22/nő
Igen, sok helyen simán elfogadják. Ma példának okáért egy szexi lányka volt az auchanban és valami italt kóstoltatott-promózott. Sok tetoválása volt és több piercingje, mint neked. Illetek is hozzá.
Fotózás... oda amúgy is nehéz bejutni, de már sok modell van, aki tetovált, vagy piercingeket visel. Szóval próbálkozni kell és nem feladni. Persze sok helyre nem fognak alkalmazni, de ahova igen, azt becsüld meg.
22/N nek... A képfeltöltés.hu ról valamiért nem engedte. Ha más nem, itt az askom.
Egyébként mindenkinek köszi a válaszokat, jó tudni hogy van ahol nem akadály. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!