Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek mennyire taszító, ha nyelvpiercingem van ? Sok fiú nagyon undorítónak találja és úgy kezel, mintha nem is ember lennék miatta. 21/L
2021. ápr. 15. 17:58
1/29 anonim válasza:
Nem túlzottan érdekel 🤷
Nem zavarnak a test ékszerek (kivéve az arcon lévőek)
2/29 anonim válasza:
hali, nagyon szép vagy, kérdésedre reagálva szerintem egyáltalán nem taszitó, neked pl nagyon jól áll, csókolozni még nem csokoloztam pc-s lánnyal, de szerintem abban sem zavaró, sem szexuális együttlétben. De csak gondolom, tapasztalatom nem volt. Most pl ismerkedem egy nyelv pc-s lánnyal. várom már a csókját.
18F
3/29 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Nekem pl kifejezetten tetszik. De én meg az ajakpiercingem miatt vagyok így a lányokkal. De én azt nem értem hogy ha a fülbevaló annyira elfogadott akkor ezekkel mi a baj? Ugyanolyan testékszer.
4/29 A kérdező kommentje:
#2 ohh.. koszi. Aranyos vagy. Nem nagyon fogod érezni a nyelveddel, mert nem ér el addig. 😕 Nagyon sok sikert kívanok a randidhoz !
2021. ápr. 15. 18:03
5/29 anonim válasza:
A pc nagyon tetszik de a szempillád kifejezetten zavar
6/29 anonim válasza:
Rendben van engem nem taszít.
Az arcod is szép bocs nem tudtam megállni,hogy ne dícsérjem meg.
7/29 A kérdező kommentje:
😒 pedig Nekem tetszik
2021. ápr. 15. 18:09
8/29 anonim válasza:
#5 hát igen. Azzal ősszel össze lehet sepreni az avart :'D.
9/29 A kérdező kommentje:
#6 Aranyos vagy 🤗 Remelem nem csak szanalomból irtok ilyeneket.
2021. ápr. 15. 18:09
10/29 A kérdező kommentje:
Kedves #8as !!
Koszonom szepen a bokot, szivesen elmegyek sepregetni hozzatok is 🤬🤬
2021. ápr. 15. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!