Tudom, furán hangzik, de más is van így? : - (
lehet, hogy a kategória nem jó, akkor kérlek ne haragudjatok...
Szóval eddig soha nem sminkeltem magamat, és az önbizalmam is a nullán volt.
utána elkezdtem szemceruzát használni, és azóta többen mondták, hogy milyen szép vagyok, és megnőtt az önbizalmam. DE ez nekem ( a smink) olyan természet ellenesnek tűnik, és azóta olyan érzésem van, mintha nem önmagam lennék:( Tudom bután hangzik, pedig nagyon előnyös is.....
Van valaki még így?:( Vagy csak én vagyok ilyen butus
De jó neked:D szép szemed lehet:D
De téged nem zavar? nem érzed "természetellenesnek"?
Gondol úgy a sminkre
hogy az csak egy eszköz
ami jobban kiemeli a szépséged. Tehát te ugyanúgy szép vagy smink nélkül is, csupán a smink ezt még jobban előhozza.
(sok szóismétlés :D)
Köszönöm szépen a válaszokat:)
örülöka bókoknak, csak oylan furcsa, mintha nemtudom...nehéz elmondani: mintha nem én lennék:D
mert edig soha nem dicsértek külső miatt...mostmeg hirtelen sokan is. Lehet csak ezt furcsállom, de remélem megszokom:)
Köszönöm szépen, akkor megpróbálok úgy tekinteni rá, mint ami előny:D
Kedves kérdező!
Megkérdezhetem,hogy hány éves vagy?
Én egészségügyi okokból nem sminkelhetek.
Se a szemceruzát se spirált se a szemfestéket semmit nem bír a szemem.Nagyon sok mindent kipróbáltunk már de mindentől olyan durván begyullad a szemem,hogy minimum két hét kell hogy rendbe hozzuk.
De én megtanultam ezzel élni és egyáltalán nem zavar,hogy sosem sminkelem magam...sőt (27 éves vagyok)
Maximum harmincszor voltam kisminkelve eddigi életem során.Amikor muszály volt, szalagavató, diplomaosztó, esküvő...stb.
Nővérem 6 évvel idősebb kozmetikus és ő sem sminkeli magát, pedig ő megtehetné,de semmi értelmét nem látja.
Kérdésedre a válaszom.Egyáltalán nem vagy butus.Ha te nem érzed jól magad a sminkbe, mert ahogy írtad,úgy érzed,hogy nem te vagy akkor teljesen felesleges sminkelned, mert úgyis csak ideig óráig fogod jól érezni magad...Ha meg a pasinak akarsz tetszeni...hidd el nem kell hozzá smink.Legalábbis én smink nélkül is elég sok pasinak bejöttem, pedig önbizalmam az nekem sincs egy csöpp sem.
Köszönöm szépen a válaszaitokat:)
Utolsó válaszoló: 16éves leszek:) Igazad van, a pasik nem ez alapján fognakfelfigyelni rám. igazából mikor kifestem magam nagyon megnő az önbizalmam, viszont olyan, mintha nemtudom....furcsa:)
de leeht akkor csak ritkán fogok sminkelni:9 köszönöm válaszaitokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!