Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez a süti tényleg finom?...

Ez a süti tényleg finom? Nagyon furán hangzik. (linklent)

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 21. 11:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Mi ebben a fura? Tiszta egyszerű. Szerintem nincs benne semmi különös. De nagyon finom lehet.
2011. szept. 21. 11:13
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Én sem látok benne semmi furát.

Biztos jó.

Sokan készítik nyáron idénygyümölccsel is.

Egyszerű, olcsó, finom, gyors.

2011. szept. 21. 11:16
 3/13 anonim ***** válasza:
17%
Biztos nem ellém meg.Gyűlölöm az ilyen csoze édességet. Akkor inkább nem eszek. Vagy keverek egy piskótát aztán felcsavarom lekvárral.
2011. szept. 21. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Ajánlom, hogy próbáld ki! Tényleg isteni, az én gyerekeim imádják, a férjemmel együtt. Már a dupla adag is kevés lesz lassan.. Szinte minden héten kéri a család. Nagyon egyszerű, gyorsan elkészül, pluszba még finom is.:)
2011. szept. 21. 11:19
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
finom!
2011. szept. 21. 11:20
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Őszibarackkal éppen tegnap ettem :)
2011. szept. 21. 11:22
 7/13 anonim ***** válasza:
84%
Mi ebben a fura?
2011. szept. 21. 11:30
 8/13 anonim ***** válasza:
72%
Figyelj ebben semmi fura nincsen ÉN személy szerint nem szeretem az ilyen tejfölös édességeket,de hát még egyszer mondom,hogy ez az ÉN véleményem.:) Attól függetlenül aki szereti biztos finom,ha Te szereted nyugodtan csináld meg! :)
2011. szept. 21. 11:35
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
szerintem a tejföl miatt érzed furának...Én is így vagyok ezzel..
2011. szept. 21. 12:13
 10/13 anonim ***** válasza:
77%

Ha nem ettél még tejfölös édességet, akkor érdemes kipróbálni. Én gyermekkoromban ettem először olyat, amiben lapok között diós, tejfölös krém volt. Hát, isteni finom (és nem mondtam volna meg soha, hogy miből van a krém). A tejföl egy nagyon finom krémet képez a cukorral, más íze van, mintha csak önmagában ennéd meg.

Ilyen kekszeset még nem ettem, de kipróbálom, mert a kekszes alapú sütiket is nagyon szeretjük :)

2011. szept. 21. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!