Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » El fog valaha tűnni a szúrt...

El fog valaha tűnni a szúrt lyuk a fülemről?

Figyelt kérdés
Szüleim még csecsemőként kiszúratták (vagy lyukasztották) a fülem fülbevaló miatt. 18 évesen kivettem a fülbevalót a fülemből, mert nagyon utálom, előtte folyamatosan volt benne. Azóta eltelt 4 év, a fülemen viszont még mindig ott a lyuk. Ez örökre ott fog maradni amíg élek?
2022. jan. 25. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyire össze fog nőlni, sőt az is lehet, hogy már most sem tudnál oda betenni fülbevalót, mert belülről összeforrt. De egy kis bemélyedés valószínűleg mindig meg fog maradni.

Én kb. 10 éve vettem ki, tuti, hogy nem tudnék betenni fülbevalót, távolról nem is látszik semmi, de közelről van ott egy kis "bemélyedés".

2022. jan. 25. 09:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ mekkora tűvel, mennyire hentes módra volt lukasztva, hány évig és milyen nehéz ékszer volt benne.
2022. jan. 25. 10:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tűnik el. Legalábbis én senkit sem ismerek, akinek összenőtt volna, akkor se, ha nem hordott fülbevalót.
2022. jan. 25. 10:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog eltűnni.
2022. jan. 25. 11:08
 5/10 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom, mennyire igaz, de azt hallottam, hogy a szúrt nem nő össze, de a lyukasztott/lövetett igen.
2022. jan. 25. 11:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem
2022. jan. 25. 12:51
 7/10 anonim ***** válasza:

5/6, e, ebben a formában nem teljesen igaz.

Ha sok trauma ér (már pedig ha ilyen belövő gép csinálja az tud trancsírozni), és rossz minőségű ékszer kerül bele ami irritál is, az valószínűsíti az ilyemit.

Ha szúrás is tud traumatikus lenni ha megtépik, ha nincs rendesen sterilizálva, ha rossz az ékszer minősége, ha nem jó a szög, stb.

2022. jan. 25. 23:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is babaként lyukasztották, 13 éve nem volt benne fülbevaló, de ugyanúgy látszik a helye, ahogyan annak is, amit tiniként én lövettem, de csak pár hónapig volt benne (mondjuk azon látszik, hogy már nem használható)
2022. jan. 26. 00:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ott van mind a tizenpár :D:D nem tűnnek el.
2022. jan. 26. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem tűntek el a lyukak.
2022. jan. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!