Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Be fog valaha következni,...

Be fog valaha következni, hogy (legalább egy időre) kimegy a divatból a smink?

Figyelt kérdés
2018. aug. 21. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Mi lenne az értelme? Én akkor is sminkelni fogok, aki meg nem akar, az most sem sminkel.
2018. aug. 21. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kizártnak tartom
2018. aug. 21. 18:04
 3/6 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Bőrhibák mindig lesznek, meg hiúság is.
2018. aug. 21. 20:35
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Voltak puritánabb történelmi korszakok, amikor nem volt divat sminkelni. Persze akkor is volt, aki csinálta, ha mások nem is, hát a prostituáltak egy része biztos.
2018. aug. 22. 03:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A természetes megjelenés mindig is divat volt, és az is marad, sminkelni pedig sosem volt/Lesz kötelező.
2018. aug. 22. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem, max változik, de a szemöldöktetoválás, tartós műszempilla stb után azt is el tudom képzelni hogy mondjuk 50 év múlva tetoválással akár tökéletes bőrt is lehet csinálni ami évekig úgy néz ki mintha alapozó, pirosító, korrektor, stb lenne.
2018. aug. 23. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!