Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Valaha is ki fog menni a...

Valaha is ki fog menni a smink a divatból?

Figyelt kérdés
Az üzleten kívül egyéb értelmét nem látom, a nőket inkább csúnyábbnak látom sminkben, tizenévesen rendben is lenne ez a bohóckodás, de sokan nem növik ki.
2021. márc. 18. 21:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy már Kleopátra is sminkelt, kérdéses. Lehet, hogy valami mozgalom kevésbé népszerűvé fogja tenni, de teljesen mostanában nem fog kimenni szerintem. Viszont vannak azért akik nem, vagy nem erőse sminkelnek, vagy akiknek sikerül előnyösen megcsinálni az erősebb sminket is (sajnos ők vannak kisebbségben, úgy érzem).
2021. márc. 18. 22:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű, inkább csak a sminktrendek fognak változni, ahogy eddig is, de teljesen nem megy ki a divatból. Amúgy attól, hogy neked személy szerint nem tetszik, nem jelenti, hogy valóban csúnya lenne. Keress olyan barátnőt, aki sose sminkel, a többire meg úgysincs ráhatásod. Én elfogadom, hogy nem mindenkinek fog tetszeni, te meg fogadd el, hogy mások szépnek gondolják, egyes nők meg jobban érzik magukat sminkben vagy csak élvezik az elkészítés folyamatát. Nem kéne bohóckodásnak nevezni.
2021. márc. 18. 22:35
 3/11 A kérdező kommentje:

Amit nem tartok bohóckodásnak, az a normál bőrápolás, körömápolás.

[link]

Ez pl. nem tudom kinek tetszik, szerintem egyenesen undorítóak ezek az összecsömbörlékesedett szempillák. A műkörmök ugyanúgy, meg minden, ami látszik. Biztosan tud valaki láthatatlanul sminkelni, de szerintem 1000-ből talán egy az arány, ami valljuk be elég rossz.

2021. márc. 18. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem az volt a kérdés, hogy te mit nem tartasz bohóckodásnak, hanem hogy miért nem tudod elfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz számít szépnek és miért kell leszólnod másokat, mert ők valamit nem úgy csinálnak, mint ahogy azt te jónak látod. Neked miért fáj az, hogy neki így tetszik? Az miért nem elég, hogy a párod tetszik neked ilyen szempontból is, a többi nő meg csinálja úgy, ahogy ő jónak látja?

Komolyan nem értem, miért nem lehet sértések nélkül véleményt mondani. Értettük, neked nem tetszik a smink, nem kell ezt fokoznod.

2021. márc. 18. 23:21
 5/11 anonim ***** válasza:
97%

te mar egyszer kiirtal ilysn kerdest, amiben kotekszel, hogy semmi ertelme a sminknek, de akkor sem nagyon fogtad fel a valaszokat, miszerint senkit nem erdekel, hogy szemely szerint neked tetszik-e a smink.

maga a sminkeles soha nem fog kimenni a divatbol, mar kleopatra is festette az arcat pl, tehat nem egy mai dolog. nyilvan a trendek valtoznak, a technikak fejlodnek.

egy izleses, visszafogott smink mindenkit azebbe tesz, a nok tobbsege sminkkel, a ferfiak tobbsegenek pedig semmi kifogasa egy elonyos, minimal smink ellen, arra meg mindenki tojik magasrol, hogy neked fobiad van.

keress olyan not, aki nem sminkel, a tobbieket meg hagyd beken es ne gorcsolj ezen, mert csak a magad eletet teszed rosszabba.

2021. márc. 19. 07:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem miattad csináljuk.😘 Remélem soha nem megy ki a divatból.
2021. márc. 19. 17:44
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Tudom, egymásnak meg magatoknak akartok tetszeni :D
2021. márc. 19. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:
#7 Ezt nem tudom, hogy szarkazmusnak szántad, vagy sem. De mindenesetre csak annyit mondok, hogy a nők a böriben is sminkelik magukat.:3 Szóval tényleg 90%ban magunk miatt csináljuk.
2021. márc. 19. 19:40
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 Mi köze a szarkazmushoz ennek, ha te is csak megerősíteni tudod?
2021. márc. 19. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Valakitől már hallotam ugyanezt a mondatot szarkasztikusan elhallani. "Ja persze, csak maguk miatt sminkelnek, tudom".
2021. márc. 19. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!