Melyik a legjobb smink lemosó ?
ami a vizálló szempilla spirált is leszedi
semmi se szedi le normálisan és már tiszta fekete a szemem alatt
zsírosodó,rosaceas bőröm van
Előző vagyok, véletlen előbb elküldtem. Annyit akartam, hogy amit fent írtak, mind nagyon jó termékek, de nem minden bőrtípusra. Lehet, hogy pl. zsíros bőrre tökéletes, de kombinált bőrre nem jó, mert kiszárítja. A Krémmánián az értékeléseknél az is látszik, hogy milyen bőrtípusú embereknek vált be. Mielőtt megvennéd bármelyik arclemosót, ezt érdemes megnézni.
Remélem tudtam segíteni :)
A minőségi Mors sminkeltávolító, arctisztító készítmény tökéletesen eltávolítja az arcról a sminket és minden egyéb szennyeződést, miközben selymessé és tisztává teszi az arcbőrt.
Mors sminklemosó törlőkendő hatékonyan távolítja el az arcbőrről a sminket, frissítő és nyugtató hatású és az arcbőrt lágy és rugalmas tapintásúvá tesz.
Mors smink lemosó törlőkendők Argán olajjal és kamillával két féle kapható.
Mors Márka termékek sminklemosók, vatta korongok, fültisztító palcikák nedves törlőkendők kizárolagos Magyarországi importőre és forgalmazója Kartaltex Group cégcsoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!