Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a legjobb smink lemosó ?

Melyik a legjobb smink lemosó ?

Figyelt kérdés

ami a vizálló szempilla spirált is leszedi

semmi se szedi le normálisan és már tiszta fekete a szemem alatt

zsírosodó,rosaceas bőröm van

2021. márc. 17. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Nekem az Yves Rocher levendulas valtozata bejott.
2021. márc. 17. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Lush Ultrabland
2021. márc. 17. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
46%
Yves Rocher levendulás, illetve Nivea kétfázisú is szuperül működik, vízálló tust, szempillaspirált, szemhéjalapot és még korrektorból is extra tartósat használok, simán leszedi mindet.
2021. márc. 18. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nivea szőlőmagolajos lemosó.
2021. márc. 22. 01:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Amiket fent irtak
2021. márc. 22. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, véletlen előbb elküldtem. Annyit akartam, hogy amit fent írtak, mind nagyon jó termékek, de nem minden bőrtípusra. Lehet, hogy pl. zsíros bőrre tökéletes, de kombinált bőrre nem jó, mert kiszárítja. A Krémmánián az értékeléseknél az is látszik, hogy milyen bőrtípusú embereknek vált be. Mielőtt megvennéd bármelyik arclemosót, ezt érdemes megnézni.

Remélem tudtam segíteni :)

2021. márc. 22. 20:58
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget :)
2021. márc. 24. 17:21
 8/8 kovac.edi95 válasza:

A minőségi Mors sminkeltávolító, arctisztító készítmény tökéletesen eltávolítja az arcról a sminket és minden egyéb szennyeződést, miközben selymessé és tisztává teszi az arcbőrt.

Mors sminklemosó törlőkendő hatékonyan távolítja el az arcbőrről a sminket, frissítő és nyugtató hatású és az arcbőrt lágy és rugalmas tapintásúvá tesz.

Mors smink lemosó törlőkendők Argán olajjal és kamillával két féle kapható.

Mors Márka termékek sminklemosók, vatta korongok, fültisztító palcikák nedves törlőkendők kizárolagos Magyarországi importőre és forgalmazója Kartaltex Group cégcsoport.

2021. ápr. 17. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!