A La Roche effeclar arctisztítórol van szó mit tegyek
hogy újra a régi legyen az arcom? Help pls Normális lesz
valaha meg az arcom?
1/11 A kérdező kommentje:
*meg vettem ezt a borzalmat
Nem vagy allergias valamelyik osszetevojere? En az effaclar duo plus kremmel veszem egy csomagban 4000ft-ert es nekem 3 honap alatt megszuntette a patikat.
Probald ki esetleg a kremet is, hatha hidratalja kicsit a borod, de a leirtak alapjan allergias/erzekeny lehetsz egy osszetevore, ugyanis ez egy nagyon jo termek.
Ha nem javul a helyzet hagyd el a hasznalatat es keress valami szenzitiv kremet a patikaban, emlitsd meg, hogy az effaclar reakciot valtott ki.
2018. nov. 26. 00:24
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem is allergia, mert alapjaban pedig zsíros pattanásos problema a borom, de azért ennyire ki szárítani mint most ez. Hihetetlen, és ijeszto. Már nem használ om, csak két napot használtam. Szerinted visszanöl a borom a hamlas után rendben lesz? 😭
Szerintem keress fel egy bőrgyógyászt. Tud segíteni a patikon is.
Patikában lehet kapni sima hidratáló krémet, illat és színezék mentes, ott keverik ki.
Esetleg ugorj be egy kozmetikushoz. Ő is tud segíteni.
Egyébként ne aggódj, olyan lesz, mint régen, de azért most jobban figyelj a bőrödre, és használj fényvédőt, hogy ne maradjanak pigment foltok.
2018. nov. 26. 06:42
A bőr megujulasi ideje 3-4 het. Mélyhamlasztas vagy tetovalas utan is ennyi a gyogyulasi ido. Vard ki, ne piszkald, ne kenegesd. Nincs semmi baja, csak lehamlanak a felso hamretegek.
2018. nov. 26. 07:32
6/11 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy dolgozni járok, nem nézzétek ki így. Már hívtam az orvost legközelebbi idopont Januarban. Vagy úgy élet, de nem hiszem, hogy sokat foglalkozzanak velem emiatt. Az a helyzet hogy furdes után kezdett el ha Lani, ugye a száraz birreteg felpuhult, és nagyon csúnya volt, aztán valamennyire leradiroztam, és Bekentem gyulladascsokkentovel. De hat furodni meg kellett. Biztos rendbe jön? Ma bene ék a patikában, plusz egy jó gyogykozmetikushoz.
Biztos h rendbejon, hagyd beken! Nekem a mélyhamlasztas utan 2 hetig ugy nezett ki mintha lepras lenne a fejem vagy vedlenék. De aztan rendbejott, szep lett. Ami bőr mar elkezdett hamlani, azt hiaba kened, hidratalod, az mar ugyis lejon.
2018. nov. 26. 16:00
8/11 A kérdező kommentje:
Oké, de ha már kicsit leradiroztam? Mert muszáj volt. Mert leakart már veleni es felpuhult. Így se lesz baja nem?
Nem lesz semmi bajod nyugi mar.
2018. nov. 26. 20:18
10/11 A kérdező kommentje:
Már kicsit jobb eucerinnak vettem meg a bornyugtato krémét
Kapcsolódó kérdések: