Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tanuljak meg tusvonalat...

Hogyan tanuljak meg tusvonalat húzni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 7. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Szia ėn màr 13 ėves korom òta ėrdeklödöm a smink irãnt, ės kb 15 ėvesen kaptam nagyon rã napi szinten a tusvonalra, hãt vannak napok amikor nagyon tetszik szerintem jòl sikerül, ės vannak napok amikor nem.

Sokàig gėleset hasznãltam meg filceset, de most a folyėkonyal hùzom a tust, ės nekem az jobban bevàllt, szóval elöszōr is kisėrletezz melyikel a legkōnyebb neked gėlesel amihez kulon kell tus ecset, filces tus, folyėkony stb.

nekem folyėkonybòl essence liquid ink kėk kupakos vízàllòjàt hasznàltam azzal viszonylag könnyü, sokan is dicserik max a lemosasat utalom csak, meg a pupa tusat hasznalom most :) sok sikert ha erzekeny a szemed es konyezel erdemes vizallot venni tartosabb.

2022. jan. 7. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igazából némi gyakorlással. Youtube-on tök jó videók vannak, én onnan lestem:

https://www.youtube.com/watch?v=PAMW4tGj3OM

Azt is lehet, hogy halványan előtte megrajzolod, és utána húzod ki ecsettel/tussal.

De ha olyan a szemhéjad, mint nekem, hogy kb azonnal kezdődik a szemöldököd: [link]

Akkor úgy csináld, hogy nem csukod le a szemed, meg nem húzod szét a bőrt, amikor a "háromszöget" rajzolod, hanem nyitott szemmel, ahogy amúgy is nézel megrajzolod a háromszöget és kifested belül.

Utána húzd szét kicsit, hogy összeilleszd a szemhéj vonallal.

De ez egy jó videó róla:

https://www.youtube.com/watch?v=apmFNvAXMyM

2022. jan. 7. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
22%

Nekem dupla szemhéjam van, az vált be hogy filces tussal dolgozom, és gyengéden kifeszítem a bőrt.

A tust kb pecsételem rá, a toll oldalával nem a hegyével.

2022. jan. 7. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
77%

Hooded eye-nál (“dupla szemhéj”) pont, hogy nem szabad szétfeszíteni a bőrt, mert úgy el fog deformálódni a tusvonal, ha természetes állapotban lesz a szemed.

Az a titok, hogy nyitott szemmel, előre nézve kell meghúzni a tust, a bőr szétfeszítése nélkül. Így csukott szemmel nem lesz teljesen egyenes vonal, de nyitott szemmel, előre nézve normálisan fog kinézni.

2022. jan. 8. 19:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem először egy éve húztam tust egy randira, és nem viccelek 1 óráig tartott:D ráadásul béna is lett

Most meg már minden reggel megcsinálom,egy perc alatt megvan a két szemem. Csak a gyakorlásva titka

2022. jan. 8. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:

A gyakorlás a lényeg. Nézz videókat is, meg tapasztald ki melyik tussal tudsz a legkönnyebben dolgozni.

Én kb 14 éves korom óta használok tust, most 20 vagyok, de néha még mindig el tudom rontani nagyon csúnyán.

2022. jan. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!