HOgyan rajzoljak tökéletes tusvonalat?
Jöhetnek tippek ti hogy csináljátok.
VAlamint valami ötlet a remegő kezemre? Sajnos nem tudom miért, de ahányszor szeretném megrajzolni a tusvonalam elkezd szörnyen remegni a kezem és így totális káosz lesz az egész :/ A ti kezetek is remeg ilyenkor? Hogy sikerült így megcsinálnotok a tökéletes sminket?
20/l
Nekem csak minimálisan remeg,de elképzelhető hogy nem támasztod ki rendesen,akkor tud szörnyen remegni. Támaszd meg az arccsontodon vagy segítsd ki a másik kezeddel.
Rengeteg féle tusvonal létezik,nincs olyan hogy "tökéletes". Attól függ,milyet szeretnél. Van rá rengeteg mód,praktika,nézz utána az ilyen Youtube videóknak.
Én úgy csinálom,hogy a szemem sarkából húzom egyenesen a fülem felé,majd egyenes vonallal vissza a szemhéjam felé. Van aki a görbített vonalat szereti van aki csak a tövét festi farkinca nélkül. Sokféle lehet.
Ha nem lett a legélesebb,vagy kicsit nem szimmetrikus,akkor alapozót teszek egy vékony ecsetre és kijavítom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!