Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem tudok normális...

Miért nem tudok normális tusvonalat húzni? Hogy kellene?

Figyelt kérdés
Rejtett szemhéjam van és már 10000x próbáltam húzni,tutorialok alapján is,de nagyon béna vagyok... Pedig egyszer húzott nekem egy sminkes és annyira jól állt.Ilyesmit szeretnék: [link]
2021. máj. 5. 07:30
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
filccel próbálkoztam eddig,nem tudom ennek van e valami köze hozzá
2021. máj. 5. 07:31
 2/15 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nekünk sehogy. Nekem is ilyen szemhejam van, esélytelen a tus.pedig sablont is vettem hozzá. :D
2021. máj. 5. 07:34
 3/15 A kérdező kommentje:

Igy nez ki a szemem: [link]

🙁

2021. máj. 5. 07:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolni kell, az a titok. Amikor már nem mész aznap sehova, akkor kihúzod magadnak, akár minden nap. Előbb-utóbb ráérzel. Aztán lemoshatod :)
2021. máj. 5. 07:41
 5/15 anonim ***** válasza:
7%
Bèna vagy
2021. máj. 5. 07:42
 6/15 anonim ***** válasza:
36%
Értem én de azt mondom, ha sikerül is, akkor se lesz szép látványos, az igazi. Én ezt a sminket fogom követni ami a rejtett szemhejhoz szerintem csodas. Mindjárt belinkelem.
2021. máj. 5. 07:44
 7/15 anonim ***** válasza:
70%

Nekem sem megy túl jól, ráadásul a szemem is érzékeny.

Szoktam gyakorolni, valamit fejlődtem, szóval remélem előbb utóbb sikerül 😂

Gyakorolj még, ha minden nap megpróbálod, akkor egyszer csak jó lesz.

2021. máj. 5. 10:56
 8/15 A kérdező kommentje:

Na,próbálkoztam :D ez így milyen?

[link]

2021. máj. 5. 15:43
 9/15 A kérdező kommentje:
Valamiért nem jól fókuszál a telefonom,de azért remélem kivehető valami
2021. máj. 5. 15:44
 10/15 anonim ***** válasza:
60%
Próbálj ki egy géles tust, könnyebb használni, tudod építgetni a vonalat és nem folyik el. De szemceruzával vagy egy erősebben pigmentált szemhéjpúderrel is érdemes kísérletezni, utóbbit nagyon könnyű javítani, viszont ezek visszafogottabb hatást adnak.
2021. máj. 5. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!