Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért nem tudok normális...

Miért nem tudok normális tusvonalat húzni? Hogy kellene?

Figyelt kérdés
Rejtett szemhéjam van és már 10000x próbáltam húzni,tutorialok alapján is,de nagyon béna vagyok... Pedig egyszer húzott nekem egy sminkes és annyira jól állt.Ilyesmit szeretnék: [link]
2021. máj. 5. 07:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem rossz :)
2021. máj. 5. 22:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat az offolásért, de mi rosszat mondtam a zselés tussal? Valóban egyszerűbb vele dolgozni, nekem is volt problémám régen a tusvonal húzással, és végül azzal sikerült szépen megtanulnom. Egyszerűen kezelhetőbb az állaga. A szemceruzás illetve a szemhéjpúderes ötletet pedig azért említettem meg, mert sietve is lehet velük egy kevésbé precíz és erőteljes (inkább füstös hatású) cicás szemet készíteni. Gondoltam nem ördögtől való megemlíteni mellékesen, hátha valakinek hasznos. :D
2021. máj. 6. 15:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontoz le, én mindenkit felpontoztam 🙁.Köszi a segítséget💕
2021. máj. 6. 15:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kezdő volta, celluxszal jelöltem a szöget alulról, ami már túl van a szememen. Szóval csak a vastagságot kellett eltalálni. (Nem tom mennyire fogalmaztam érthetően 😅)

De nekem ez vált be az elején

2021. máj. 6. 17:05
 15/15 anonim válasza:
51%
Szerintem tök jó lett, ügyes vagy. Ezt is sokat kell gyakorolni. Megvannak a technikák a rejtett szemhéjra való tusvonalakra is. Nekem is rejtett szemhéjam van és 1-2 youtube videó után kezdtem ráérezni, mindennap gyakorlom :)
2022. jan. 28. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!