Lányok, kérlek ne nézzetek hülyének de 20 évesen még mindig nem tudom normálisan kontúrozni az arcomat. Tanácsok?
Először is, mikor felviszemm a port túl sötét lesz. Nagyon keveset viszek fel, és a legvilágosabb színből, de így se jó.( Valami rossmannos palettáról van szó, összesen két színből áll.) A legsötétebbet nem is merem használni. Másodszor, azt sem tudom pontosan hogy hová kell kenni. Idáig mindig videó alapján csináltam, de segítségemre lenne ha leírnátok, hogy hová is kell felvinni. Ja, és ti milyen ecsetet szoktatok hozzá használni??
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Nem mindekinek áll jól a kontúr.
Nekem pl. a gyémánt arcformám miatt elég hangsúlyos az arccsontom. 16-19 évesen még próbálgattam, de rá kellett jönnöm, hogy semmi szükségem rá, mert bármilyen lágyan használom, úgy nézek ki tőle, mint egy transzvesztita.
És nem, nem egy tipikus “no makeup makeup csajszi” vagyok, elég extrém és intenzív színű, sötét sminkeket viselek.
Nem mellesleg azzal, hogy nem kell annyit vacakolnom az arcommal, rengeteg időt spórolhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!