Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, kérlek ne nézzetek...

Lányok, kérlek ne nézzetek hülyének de 20 évesen még mindig nem tudom normálisan kontúrozni az arcomat. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Először is, mikor felviszemm a port túl sötét lesz. Nagyon keveset viszek fel, és a legvilágosabb színből, de így se jó.( Valami rossmannos palettáról van szó, összesen két színből áll.) A legsötétebbet nem is merem használni. Másodszor, azt sem tudom pontosan hogy hová kell kenni. Idáig mindig videó alapján csináltam, de segítségemre lenne ha leírnátok, hogy hová is kell felvinni. Ja, és ti milyen ecsetet szoktatok hozzá használni??

Előre is köszönöm a válaszokat!!

2021. okt. 12. 18:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Olvass szépirodalmat.
2021. okt. 12. 18:30
 2/11 anonim ***** válasza:
48%

Szia, Edina vagyok 19 éves. Életembe mégcsak nem is kontúroztam.

Köszönöm a figyelmet.

2021. okt. 12. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
22%

nekem a rimmel londonak a kontur stickje vállt be, orr konturra mindig azt használom arra bevállt.

Inkább krémes termékekel probálkozz.

2021. okt. 12. 19:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Es az arcodat is kremes allaguval konturozod?
2021. okt. 12. 19:50
 5/11 anonim ***** válasza:
52%

az arcomat nem szoktam, az arcomat bronzerel sminkelem, max állkapcsot néha azt is fotokon bakingelés amikor por púderel az alsó állkapcsot jó sokat felpakolsz és így kiemeled az almácskákat meg az állkapcsot.

Homlokom amugy se nagy, arra csak pici bronzositot teszek hogy még jobban legyen szinem de ezekből is a light árnyalatot használom mivel hófehér vagyok. A porosakkal én is azt tapasztaltam régebben olysn mintha koszos lenne a böröd meg olyan hülyén néz ki, eldolgozhatatlan.

2021. okt. 12. 20:06
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Én bronzosítóval szoktam kontúrozni, sokat próbálgattam kontúrral, de valahogy nem jött be. Egy bronzosítóecsetet használok, aminek a szálai kifelé egyre kisebbek, ezért az ecset végének formája háromszöges. A bronzert az arccsontom alá viszem fel óvatosan, fokozatosan, nem megyek be az almácskákig. Inkább felfele dolgozom el, mint lefelé. Mostanában divat, hogy nem az arccsont alatt, hanem az arccsonton kontúrozunk, de ez szerintem csak az idősebbeknek (40+) áll jól, mert felhúzza az egész arcunkat, ami természetellenesnek hat.

Még a homlokomat szoktam "kontúrozni", a hajvonalam mellett, a széleit, de ez csak akkor kell, ha nagy a homlokod.

2021. okt. 12. 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:
59%

Világos a bőröm, de az egyik legsötétebb színt használom a púder állagú palettámon, kipróbáltam többet és ez állt a legjobban. Csak éppenhogy hozzáérintem az ecsetet, aztán először nagyon finoman, de lendületesen végighúzom az arcomon, hogy egyenletesen kenődjön szét, aztán utána végigmegyek rajta többször, hogy jobban szétoszlassam és egybeolvasszam az arcommal, a végén szinte alig látszik. Én is az arccsont alá kenem, ki kellett tapasztalni, hogy hol áll a legjobban. Fölé egy kis pirosítót kenek. Kenek még a kontúrból a hajvonalam mellé is. Szokás még az orr két oldalára is kenni, amitől vékonyabbnak tűnik, és az állra oldalt alul, ha valakinek nincs erős állkapcsa.

Ilyen ecsetet használok: [link]

2021. okt. 12. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
YouTube tele van sminkelős videókkal. Én is onnan tanultam mit hogy érdemes. Nézz meg különböző csatornákat magyart, külföldit és szemezgess.
2021. okt. 13. 05:05
 9/11 anonim ***** válasza:
74%

Én is youtuberól tanultam.

De rengeteg sminkes vállal oktatást is, nem olyan drága, és megtanít hogyan kell, meg mi áll jól neked. Azt is javaslom.

2021. okt. 13. 12:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi valaszokat! Próbálkozom - próbálkozom
2021. okt. 13. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!