Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti szoktatok kontúrozni? (Arcon)

Ti szoktatok kontúrozni? (Arcon)

Figyelt kérdés

nekem annyira mű ez az egész.szeretek sminkelni,szoktam is, még akkor is,hogyha a boltba megyek csak.

de valahogy a kontúrozást annyira soknak és műnek érzem másokon. magamon még nem próbáltam , de most gondolkozok rajta,hogy kipróbálom itthonra. ti mit gondoltok? nem ciki ?

2016. máj. 26. 06:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%

Nem muszaj nagyon lathatoan konturozni az arcod. Sokat latok instan videokat es azok tenyleg szo szerint vakolatot tesznek az arcukra.

En csak akkor szoktam, ha valamilyen unnepsegre vagy valahova megyek. (Mindennapokra nem).

Probald ki, sok sikert.

2016. máj. 26. 07:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, mert 1. nem tudnám megcsinálni jóra szerintem, 2. zsíros a bőröm és ha elfolyna / kopna a festék, elég bután néznék ki.
2016. máj. 26. 09:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam, szerintem is hülyén néz ki.

Ugye azt mondják, akkor jó az alapozás, ha a bőröd szépségét dicsérik, nem az alapozást, mert akkor nem látszik. De olyan emberrel még nem találkoztam, akinek két sötét folt van a fején elmaszatolva.

Még nagyon jó sminknél is látszik.

2016. máj. 26. 09:29
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is mű, teljesen fölösleges, az arcod alapból egy 3d-s test,kár még ezt kontúrozni :D. A bronzosítás is hasonló nagy marhaság.
2016. máj. 26. 10:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam. Így alapból is elég transzfesztitás arcom van, nem kell erre még rásegíteni sminkkel is. :D

Szerintem "megkeményíti" a vonásokat, éleket csinál, ami miatt sokkal öregebbnek néz ki vele egy lány vagy egy nő. Legalábbis én öregebbnek szoktam hinni az embereket kontúrozva, mint anélkül az előtte-utána képeken.

2016. máj. 26. 11:28
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem szoktam én sem, tényleg mű hatást kelt és korántsem úgy néz ki élőben mint képeken.
2016. máj. 26. 11:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam, én is azt látom hogy öregít, nem szép, természetellenes.
2016. máj. 26. 13:22
 8/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. akkor inkább hanyagolom én is.

csak kaptam pár lenéző kommentet csajoktól,hogy sminkeléskor miért hagyom ki ezt a lépést?

de akkor örülök,hogyha szerintetek sem "kötelező" a dolog.

2016. máj. 26. 14:02
 9/14 A kérdező kommentje:

[link]

ilyenre gondoltam a túl mű alatt. :)

2016. máj. 26. 14:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért öregít, mert mindenki soványítani akarja az arcát. A fiatalos arc kicsit kerek, olyan, mintha lenne rajta "baby fat", a tinikori pufiság. (NEM! kövérség, hanem feszes, kerek pofi, pl. Ginnifer Goodwin.)

Viszont a kontúr csontosít, de olyan madárijesztősen, mint pl. Victoria Beckham-nél. Beesett arca meg általában az idősebbeknek van.

2016. máj. 26. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!