Ti szoktatok kontúrozni? (Arcon)
nekem annyira mű ez az egész.szeretek sminkelni,szoktam is, még akkor is,hogyha a boltba megyek csak.
de valahogy a kontúrozást annyira soknak és műnek érzem másokon. magamon még nem próbáltam , de most gondolkozok rajta,hogy kipróbálom itthonra. ti mit gondoltok? nem ciki ?
pont erről olvastam egy kérdést a múltkor,amit a 11# írt. hogy mennyire gáz,hogyha valaki a szemét kismilkeli, de az arcát nem alapozózza.
szerintem nem gáz,főleg ha szép az arcbőre az illetőnek.
amikor nagyon meleg van akkor én sem szoktam alapozót / cc krémet felkenni, mert egyszerűen lefolyik rólam meg a nap beleégeti a bőrömbe. olyankor csak a szememet festem ki meg egy kis korrektort arra a 2-3 pöttyre ami ki szokott jönni. ennyi. nem érzem gáznak.
de persze ha az idő engedi,akkor inkább teszek fel cc krémet is legalább, meg egy kis pirosítót.
ja meg futáshoz sem szoktam teljes sminket,csak a szememet festem ki,esetleg a számat .mégsem annyira csupasz úgy az arcom
Szerintem az alapozás nem a bőr szépségétől függ. Mármint minél szebb a bőr, annál szebb lesz az alapozó.
A kontúrozás szerintem is hülyeség, de alapozás nélkül én sem csinálnék szemsminket. Alapból az alapozó tartaná a helyén, akkor a szememet kialapozom, a többi meg csupasz? Nekem fura, mintha csak egy csíkban borotválnám a lábam. De kinek mi, ha valakinek így is jó, miért ne.
(Nincs problémás bőröm.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!